Braderieën, markten en festivals

We mogen weer! Deze zomer staat weer volop in het teken van festivals, braderieën en andere events. Heerlijk om weer lekker te dansen in het zonnetje of te slenteren over de jaarmarkt of foodtruckevent.

De laatste jaren zijn de verschillende eetgelegenheden op deze events flink toegenomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel krijgen uit een leuke omgebouwde retro caravan: van wafels tot broodjes frikandel en van pulled pork tot churros met poedersuiker. En niet te vergeten het grote aanbod aan zoete drankjes en alcohol. Daar sta je dan met al je goede bedoelingen. Al het eten ruikt allemaal even heerlijk. Wat doe je dan? Wij hebben een aantal tips onder elkaar gezet om deze gezellige dagen zonder al te veel schade door te komen.

In het e-book lees je allerlei tips en adviezen over drinken, eten en beweging tijdens deze dagen. 

Survivalgids: Braderieën, markten en festivals

Wat is PS. Food and Lifestyle?

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Wij gaan graag op zoek naar jouw mooie zelfbeeld. Dat is maatwerk. Samen kijken we wat daarvoor nodig is en wat de manier is om daar te komen. Wie ben je, wat drijft je, wat eet je, welke beweging past bij jou, hoe wil je gemotiveerd worden?

Het PS. food & lifestyle programma is een combinatie van wekelijks gratis persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach, die jou een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm eetpatroon aanleert en de producten van PS. food & lifestyle helpen je daarbij. Er staat je niks meer in de weg om jouw doel te bereiken!

Wil je graag meer weten over het programma, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek met één van onze PS. choaches.

Gratis intake gesprek

Volg ons op de socials voor tips, tricks en recepten!

Handig voor jezelf als je interesse hebt in gezonde lifestyle tips, koolhydraat arme recepten en leuke weetjes voor een gezonde levensstijl. Volg ons PS Instagram en Facebook account. Wij posten meerdere keren per week hier op.