Het is eindelijk april! De lente is in volle gang, de zon laat zich steeds vaker zien en de vogeltjes fluiten vrolijk. Dat betekent dat de zomer steeds dichterbij komt. Ben jij al “summerbody ready”? Bij Vrouwfit helpen we je graag om je fitnessdoelen te behalen!

Als je nog geen lid bent van een sportschool, maar wel op zoek bent naar een plek om te sporten, dan is Vrouwfit misschien wel de perfecte keuze voor jou. Wij zijn een vrouwensportschool met drie locaties; twee in Leiden en één in Voorschoten. Als lid van Vrouwfit mag je op alle locaties sporten en groepslessen volgen.

April is een uitstekende maand om te starten met je fitnessroutine. Of je nu wilt werken aan een strakker lichaam, sterker wilt worden, gewicht wilt verliezen, aankomen of gewoon meer plezier wilt krijgen in de sportschool, wij staan voor je klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

En goed nieuws! In de maand april hebben we een speciale beginnersactie bij Vrouwfit. Als je deze maand lid wordt, krijg je maar liefst 20% korting op de maand mei. En als je nog niet toe bent aan een vast lidmaatschap, hebben we ook 10-rittenkaarten met 10% korting!

Onze reguliere abonnementen bij Vrouwfit bieden onbeperkt sporten en groepslessen volgen, professionele fitnessbegeleiding en persoonlijke trainingsschema’s. Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een gratis proefles in of kom gezellig binnen voor een rondleiding.

En als je al iemand kent die lid is bij Vrouwfit, kom dan samen inschrijven en krijg beide 20% korting op de maand mei! Samen sporten is namelijk nog leuker. Dus kom langs bij Vrouwfit en werk samen met ons aan jouw summerbody!