Start jouw eigen succesverhaal!

Ben je een enthousiaste onderneemster met interesse in de fitnessbranche? Of ben je een bestaande sportschoolhouder die op zoek is naar een nieuwe richting? Misschien ben je een investeerder die geïnteresseerd is in het openen van een eigen fitnesscentrum? Bij Vrouwfit bieden we franchisemogelijkheden om je eigen Vrouwfit-vestiging te starten en deel willen uitmaken van ons groeiende succes.

Wat is Vrouwfit?

Vrouwfit is een uniek fitnessconcept dat zich richt op vrouwen. Al meer dan 20 jaar bieden wij een veilige en vertrouwde omgeving waar vrouwen kunnen sporten, zichzelf kunnen zijn en hun fitnessdoelen kunnen bereiken.

Bij Vrouwfit vind je een professionele fitnessruimte, een ruime aerobiczaal, een koffie- en bargedeelte, kleedkamers en gedeelde douchefaciliteiten. Daarnaast bieden we all-inclusive abonnementen waarmee leden onbeperkt kunnen fitnessen, groepslessen kunnen volgen, persoonlijke begeleiding kunnen krijgen, trainingsschema’s kunnen ontvangen en gebruik kunnen maken van de sauna, allemaal zonder extra kosten.

Wat kan je als franchisenemer verwachten?

Als franchisenemer van Vrouwfit hoef je het niet alleen te doen. We begrijpen dat het starten van een eigen sportschool een uitdagende onderneming kan zijn, daarom bieden we je de voordelen van een bewezen franchiseformule. Of je nu een startende onderneemster bent, een bestaande sportschoolhouder die wil rebranden naar Vrouwfit, of zelfs een investeerder die geïnteresseerd is in het openen van een fitnesscentrum, bij Vrouwfit staan we klaar om jou te begeleiden naar succes.

Je ontvangt uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het opzetten van je eigen Vrouwfit-vestiging. We bieden je de expertise, hebben ervaring en kunnen voortdurende ondersteuning geven wanneer je die nodig hebt. Of je nu vragen hebt over het vinden van de juiste locatie, het inrichten van de fitnessruimte, het aantrekken van leden, het opzetten van effectieve marketingcampagnes of het bieden van kwalitatieve trainingen, ons team staat altijd voor je klaar.

Wij zorgen ervoor dat je alle tools en middelen hebt om van jouw Vrouwfit-sportschool een bloeiend succes te maken. We bieden bewezen systemen, effectieve marketingondersteuning en voortdurende innovatie, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste fitness trends en kunt inspelen op de behoeften van je leden. Samen werken we aan het creëren van een omgeving waar vrouwen zich comfortabel voelen, hun fitnessdoelen kunnen bereiken en waar jij als franchisenemer trots op kunt zijn.

Waarom franchisen bij Vrouwfit?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor franchisen bij Vrouwfit:

Uniek concept

Vrouwfit onderscheidt zich van andere fitnesscentra door exclusief voor vrouwen te zijn. We begrijpen de behoeften van vrouwen en bieden een omgeving waar ze zich comfortabel, veilig en ondersteund voelen.

Ervaring en ondersteuning

Vrouwfit bestaat uit een team met veel ervaring. Als franchisenemer kun je rekenen op onze begeleiding van A tot Z. We willen dat elke Vrouwfit-vestiging succesvol is en we staan klaar om je te ondersteunen en alles in goede banen te leiden.

Groeiende vraag naar gezonde leefstijl

De aandacht voor een gezonde leefstijl groeit, vooral na de uitbraak van de coronapandemie. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun gezondheid, en Vrouwfit speelt hierop in met specifieke trainingen en een focus op het welzijn van vrouwen.

Wat zoekt Vrouwfit?

Vrouwfit is op zoek naar drie verschillende types franchisenemers die passen binnen ons concept:

 1. Enthousiaste startende vrouwelijke onderneemsters met een passie voor sport en fitness. Je wordt het gezicht van jouw Vrouwfit-vestiging en moet in staat zijn om een gezellige sfeer te creëren waar leden zich thuis voelen. Het kunnen geven van goede trainingen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de fitnessbranche zijn belangrijke kwaliteiten.
 2. Bestaande sportschoolhouders die hun huidige fitnesscentrum willen rebranden naar een Vrouwfit-vestiging. Als je worstelt met jouw huidige concept, ondernemerschap of het aantrekken en behouden van leden, kan overstappen naar Vrouwfit de oplossing zijn. Wij bieden ondersteuning bij elke stap van de transitie.
 3. Investeerders en/of mannen die interesse hebben in het openen van een Vrouwfit-vestiging zonder zelf actief op de werkvloer aanwezig te zijn. In dit geval is het belangrijk dat jouw Vrouwfit-locatie(s) worden beheerd door clubmanagers die voldoen aan onze eisen en verwachtingen.

Je eigen Vrouwfit sportschool openen?

Ben jij enthousiast geworden? Ben jij de geschikte kandidaat waar Vrouwfit naar op zoek is? Kom dan snel in contact met ons. Laat je gegevens hieronder achter en nemen wij erna zo snel mogelijk contact met jou op. Voor dat je het weet heb jij je eigen Vrouwfit sportschool!

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Straat*

  Huisnummer*

  Postcode *

  Plaats*

  * Alle velden zijn verplicht

  In samenwerking met: