Gezonde levensstijl

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Het is onze missie om mensen te helpen vitaal, zelfverzekerd en gelukkig in het leven te staan.

Wij gaan graag op zoek naar jouw mooie zelfbeeld. Dat is maatwerk. Samen kijken we wat daarvoor nodig is en wat de manier is om daar te komen. Wie ben je, wat drijft je, wat eet je, welke beweging past bij jou, hoe wil je gemotiveerd worden?

Geen quick fixes maar een langdurig resultaat. Dat doe je door niet tijdelijk je eetpatroon en gewoontes aan te passen, maar door je levensstijl te veranderen. En een gezonde levensstijl draait niet alleen om voeding, maar bijvoorbeeld ook beweging en voldoende slaap en ontspanning zijn belangrijke factoren.

Voor ons een reden om PowerSlim te vernieuwen en onszelf in een nieuw jasje te steken. Want wij zijn er niet alleen voor je wanneer je wilt afvallen, maar voor iedereen die zijn gewicht wil behouden én zich geweldig wil voelen. Dat is PS. food & lifestyle.

Je doel bereiken én behouden

Wij willen iedereen helpen lekker in zijn vel te blíjven zitten, ongeacht of je je doel nog moet bereiken of al zo ver bent. Met PS. food & lifestyle staan we altijd voor je klaar!

PS. food & lifestyle program

Je doel bereiken met behulp van het PS. food & lifestyle program. Wekelijks persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach, die jou een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm eetpatroon aanleert. Er staat je niks meer in de weg om jouw doel te bereiken!

De producten van PS. food & lifestyle helpen je daarbij. Dezelfde 140 producten die we ook nu al in ons assortiment hebben, maar dan in een ander jasje. Je kunt dus gewoon lekker blijven genieten van jouw favoriete melkchocolade chunk. Deze producten zijn alleen verkrijgbaar wanneer jij ons programma volgt onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. Want juist die persoonlijke begeleiding is zo belangrijk om een gezonde levensstijl aan te leren.  

Je geweldig blíjven voelen!

Het bereiken van je doel is één ding. Vaak horen we jullie zeggen dat ‘in balans blijven’ misschien nog wel lastiger is. Maar ook daar kunnen we je bij helpen.

Natuurlijk geeft een PS. coach een jaar lang nabegeleiding na het behalen van je doel, maar binnenkort voegen we ook extra producten toe aan ons assortiment. PS. life. Lekker, verantwoord en een beter alternatief dan de producten uit de supermarkt.
Deze producten zijn voor iedereen verkrijgbaar en te bestellen bij een PS. coach, via onze webshop en de PS. app.

Start met PS. food & lifestyle bij Vrouwfit in Leiden!

Begin met PS. food & lifestyle en bereik onder professionele begeleiding je streefgewicht! Vrouwfit is dé sportschool in Leiden waar dit mogelijk is. Vrouwfit heeft twee vestigingen in Leiden: in het centrum aan de Hooigracht, en bij het winkelcentrum aan de Vijf Meilaan.

Ben je geïnteresseerd in wat PS. food & lifestyle voor jou kan betekenen? Neem voor al je vragen contact met ons op of plan een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met één van onze coaches.

    Je naam*

    Je email*

    Onderwerp*

    Uw bericht*

    * Alle velden zijn verplicht