Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen voor ons?

Misschien staat je vraag wel hieronder. Zo niet kan je ons altijd een mail sturen of vragen aan een van onze Vrouwfit medewerkers als je op de sportschool bent.

Met een welkomstmail kan je een Vrouwfit Club account aanmaken en gebruik maken van de Vrouwfit app. De Vrouwfit app is tegelijkertijd jouw toegangspasje tot de sportschool. Stuur een e-mail naar  anouk@vrouwfit.nl en geef hier je volledige naam en juiste e-mailadres door zodat je een welkomstmail kan ontvangen.

Bekijk https://vrouwfit.nl/vrouwfit-account/ hoe de Vrouwfit app werkt. Hier staat alles op uitgelegd.

Nee, Vrouwfit houdt in dat er alleen maar vrouwen sporten in de fitness en groepslessen en al het personeel van Vrouwfit zijn vrouwen. Maar mannen mogen wel binnen komen, maar zullen zeker niet nadrukkelijk aanwezig zijn in de ruimtes waar gesport wordt.

Als je gaat verhuizen buiten de stad Leiden en omstreken, alleen dan kan je je abonnement eerder stopzetten. Je moet dan naar Vrouwfit je verhuizingsbewijs e-mailen en erna aan de bar een opzegformulier invullen en ondertekenen, of het opzegformulier via e-mail sturen.

Het overzicht van al onze abonnementen zijn hier te vinden. 

Dit kan schriftelijk aan de balie bij Vrouwfit. Hiervoor moet je namelijk een opzegformulier invullen en ondertekenen. 

Bij uitschrijving is er altijd een opzegtermijn van 1 volledige maand. Bijvoorbeeld je schrijft je uit op 22 november 2019 dan is je maand opzeg termijn de hele maand december 2019 en ben je per 1 januari 2020 uitgeschreven. Vrouwfit stuurt je altijd een bevestiging e-mail hierover. 

Let wel op of je contract al verlopen is en je geen betaalachterstand hebt, anders mogen wij je niet uitschrijven. 

Is het voor jou niet mogelijk om te komen naar een Vrouwfit locatie, dan kan je ook online uitschrijven.

Dit is verschillend per abonnement:

All inclusive 6 maanden abonnement:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 6 maanden vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het All inclusive – half jaar abonnement. Na een periode van 6 maanden kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand. 

All inclusive 1 jaar / Daluren 1 jaar / Student 1 jaar / Zorg & zekerheid 1 jaar abonnementen:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 12 maanden vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het 1 jaar abonnement. Na een periode van 12 maanden kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand.

All inclusive 2 jaar / Zorg & zekerheid 2 jaar abonnementen:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 24 maanden vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het 2 jaar abonnement. Na een periode van 24 maanden kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Senior abonnement:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 1 maand vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het Senior abonnement. Na een periode van 1 maand kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt geen opzegtermijn.

10 – rittenkaart:
Deze overeenkomst geldt voor 10 keer komen sporten bij Vrouwfit. Vanaf de dag van betaling voor de rittenkaart is deze kaart 1 jaar geldig. Het is niet mogelijk deze kaart weer in te ruilen en het (resterende)geld terug te krijgen. 

Ja, dit kan zeker. De Vrouwfit app is jouw toegangspasje tot elke Vrouwfit locatie. Met jouw persoonlijke barcode kan je bij elke Vrouwfit inchecken, fitnessen of groepslessen volgen.

Ja zeker, graag zelfs! Zo kan je zelf het beste ervaren of Vrouwfit dé sportschool voor jou is. Je hebt recht op maximaal 2 gratis proeflessen; 1 fitness met of zonder begeleiding en 1 groepsles. Als je een gratis groepsles wilt volgen dan kan je dat hier boeken. En als je een gratis proefles in de fitness wilt stuur ons dan een bericht.

Ja, Vrouwfit heeft hier 2 opties voor

  • Het all inclusive 6 maanden abonnement
  • 10-ritten kaart (is 1 jaar geldig)

Klik hier voor het overzicht van alle Vrouwfit abonnementen. 

Nee, het is wetenschappelijk bewezen dat je weer sneller in vorm bent als je fit je bevalling in gaat. Vrouwfit kan je begeleiden in wat je wel en niet moet doen op sportgebied en we bieden af en toe speciale zwangerschapslessen aan. Is de zwangerschap echt te zwaar, dan kan Vrouwfit ook je abonnement bevriezen tot dat je weer bij ons kan komen sporten. 

Dit is helemaal afhankelijk van je blessure, ben je al bij een specialist geweest? En wat adviseert hij/zij? Al onze fitnessmedewerkers zijn gediplomeerd en kunnen een trainingsschema maken rekening houdend met de blessure. Is te blessure te ernstig, kan Vrouwfit je abonnement ook bevriezen tot dat je weer kan sporten. 

Ja, beide locaties bieden hetzelfde. Voor een mooi overzicht en foto’s kan je hier terecht. 

Nee, inschrijven bij Vrouwfit is helemaal gratis. Bekijk hier onze abonnementen.

Je kan je persoonsgegevens wijzigingen via je club account. Lees hier hoe je dat precies moet doen. Als jij je rekeningnummer wilt aanpassen dan kan je dit doen door aan de bar op locatie een wijzigingsformulier in te vullen of onderstaand formulier thuis in te vullen en het naar ons terug mailen of afgeven op een van onze locaties.

Op de betreffende locatie van Vrouwfit waar je iets verloren bent kan je aan één van onze medewerkers vragen/bellen of ze voor je bij de gevonden voorwerpen kunnen kijken of je spullen daar liggen. Gevonden voorwerpen dienen binnen 8 dagen te worden afgehaald.