Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen voor ons?

Misschien staat je vraag wel hieronder. Zo niet kan je ons altijd een mail sturen of vragen aan een van onze Vrouwfit medewerkers als je op de sportschool bent.

Nee zeker niet! We kunnen je begeleiden in wat je wel en niet moet doen op sportgebied en we bieden speciale zwangerschapslessen aan. Een zwanger en shape les voor kracht en conditie en een zwangerschapsyoga als cursus ter voorbereiding op je bevalling.
Het is wetenschappelijk bewezen dat je weer sneller in vorm bent als je fit je bevalling in gaat.

Dit is helemaal afhankelijk van je blessure, ben je al bij een specialist geweest? En wat adviseert hij/zij? Al onze fitnessmedewerkers zijn gediplomeerd en kunnen een trainingsschema maken rekening houdend met de blessure.

Nadat je één of tweejarig contract is afgelopen kan je per maand opzeggen, rekening houdend met een opzegtermijn van een maand.

Nee, vrouwfit houdt in dat er alleen maar vrouwen sporten en de begeleidingen en lessen worden door dames gegeven. Mannen mogen wel binnenkomen, maar zullen zeker niet nadrukkelijk aanwezig zijn in de ruimtes waar gesport wordt.

Dit kan schriftelijk aan de balie d.m.v het opzegformulier in te vullen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.

Bij de locatie waar je het bent vergeten, wij hebben bewaren gevonden voorwerpen 14 dagen. Even bellen naar de betreffende locatie kan natuurlijk ook altijd.

Ja, beide locaties bieden persoonlijke begeleiding, hebben groepslessen, douches en een sauna.

Deze vind je terug op onze abonnementenpagina: www.vrouwfit.nl/abonnementen

Nee, bij ons hoef je geen inschrijfgeld te betalen.

Dit kan aan de receptie maar je mag ook altijd even mailen naar info@vrouwfit.nl, dan zorgen we dat het aangepast wordt.

Ja dat kan, dit is gratis en vrijblijvend. Voor de fitnessruimte maken we graag even een afspraak zodat we je wat apparaten kunnen laten zien en een uur met je meelopen. Voor de groepslessen meld je je 10 min. Voor de start van de les bij de receptie van je locatie naar keuze. Het actuele lesrooster vind je op www.vrouwfit.nl/lesrooster

Nee deze optie is er in principe niet, wel bieden we een strippenkaart aan voor 10x sporten en zijn bereid om mee te denken mits het een bijzondere reden heeft dat je maar een half jaar wilt komen sporten. (Denk hierbij aan verhuizing, stage in het buitenland etc.)

Ja dat, je schrijft je bij één van de twee in en kan dan gebruik maken van beide.