Ontdek de kracht van groepslessen bij Vrouwfit!

Bij Vrouwfit bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan energieke en motiverende groepslessen. In onze groepsleszaal vinden regelmatig lessen plaats, onder leiding van ervaren en enthousiaste instructrices die op het podium staan om jou te motiveren. Met opzwepende muziek en professionele begeleiding zorgen zij ervoor dat elke groepsles een effectieve en plezierige ervaring wordt.

Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt, er is altijd een groepsles die perfect bij jou past. Van de dynamische bewegingen van Zumba tot de spierversterkende workout van Bodyshape, van de rustgevende oefeningen van Yoga tot de balans en flexibiliteit van Pilates – er is voor ieder wat wils.

Onze groepslessen duren over het algemeen 60 minuten, waardoor je na afloop voldaan en energiek de zaal verlaat. Je zult merken dat de positieve energie van de groep je motiveert en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens onze groepslessen? Neem een kijkje in ons informatiedocument waar we elke les kort toelichten. Onze groepslessen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Als je blessures hebt, adviseren we je om advies te vragen aan onze fitnessmedewerkers. Meld je bij de docent als het je eerste keer is, zodat zij extra uitleg kan geven en je houding goed kan begeleiden. Kom gerust langs en ontdek de diversiteit van onze groepslessen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Vrouwfit Vijf Meilaan is gevestigd op Vijf Meilaan 20e, 2321 RL in Leiden. Voor specifieke vragen over deze locatie kun je het beste contact met ons opnemen via vijfmei@vrouwfit.nl. Vanwege het beperkte aantal plekken per groepsles is het belangrijk om altijd van tevoren een reservering te maken. Dit kun je eenvoudig doen via de Vrouwfit app. Zorg ervoor dat je je plekje reserveert voor de les die je wilt volgen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien!
Vrouwfit Hooigracht is gevestigd op Hooigracht 87, 2312 KP in Leiden. Voor specifieke vragen over deze locatie kun je het beste contact met ons opnemen via hooigracht@vrouwfit.nl. Vanwege het beperkte aantal plekken per groepsles is het belangrijk om altijd van tevoren een reservering te maken. Dit kun je eenvoudig doen via de Vrouwfit app. Zorg ervoor dat je je plekje reserveert voor de les die je wilt volgen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien!
Vrouwfit Voorschoten is gevestigd op Koningin Julianalaan 2, 2251 EA in Voorschoten. Voor specifieke vragen over deze locatie kun je het beste contact met ons opnemen via voorschoten@vrouwfit.nl. Vanwege het beperkte aantal plekken per groepsles is het belangrijk om altijd van tevoren een reservering te maken. Dit kun je eenvoudig doen via de Vrouwfit app. Zorg ervoor dat je je plekje reserveert voor de les die je wilt volgen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien!