Groepslessen bij Vrouwfit

Vrouwfit geeft ongeveer 20 verschillende soorten groepslessen, gegeven door gediplomeerde, ervaren, instructrices. Voor iedereen is er wel wat. 30, 45 en 60 minuten lessen. Van rustige lessen zoals yoga en pilates, conditionele lessen zoals BRN en spinning, plezierige danslessen zoals zumba en dance mix en spierversterkende lessen zoals ClubJoy Power en Bodyshape. Kortom als je bij Vrouwfit sport zal er altijd wel een groepsles op het rooster staan die past bij jou!

Als lid van Vrouwfit heb je toegang tot onze beide locaties in Leiden en onze locatie in Voorschoten. De lesroosters zijn verschillend aan elkaar, zodat je altijd kan kiezen naar welke locatie je wilt.

Algemene regels groepsles

  • Reserveren voor een groepsles is verplicht;
  • 2 dagen voor start van de groepsles gaat de reservering open (vanaf 00:00 uur);
  • 60 min. voor aanvang van de les word er gecontroleerd of er min. 5 leden zich hebben ingeschreven voor de groepsles, bij minder dan 5 word de les automatisch geannuleerd;
  • Het annuleren van je reservering is verplicht als je uiteindelijk niet meer kan komen voor de groepsles;
  • Als de les vol zit kunnen leden zich op de wachtlijst inschrijven. Bij een annulering schuift het eerste lid door naar een reservering en krijgt hier een push bericht en e-mail van.
Heb jij in interesse in het volgen van groepslessen maar heb je geen idee wat een bepaalde les inhoudt? Bekijk dan dit document. Hier leggen wij elke les even kort uit. Onze groepslessen kan je altijd volgen als je beginnend sporter bent. Volg je een les voor het eerst, geef het even aan bij de docent. Zij kan dan extra uitleg geven en goed opletten op je houding.
De Vrouwfit Vijf meilaan locatie is gevestigd op: Vijf Meilaan 20e, 2321 RL in Leiden. Voor specifieke vragen aan deze locatie kan je ons het beste per e-mail bereiken. De vijf meilaan heeft een redelijk grote aerobic zaal met plek voor ongeveer 30 leden per les.
De Vrouwfit Hooigracht locatie is gevestigd op: Hooigracht 87, 2312 KP in Leiden. Voor specifieke vragen aan deze locatie kan je ons het beste per e-mail bereiken. De Hooigracht heeft een grote aerobic zaal met plek voor ongeveer 40 leden per les.
De Vrouwfit Voorschoten locatie is gevestigd op: Koningin Julianalaan 2, 2251 EA in Voorschoten. Voor specifieke vragen aan deze locatie kan je ons het beste per e-mail bereiken. De Voorschoten locatie heeft een grote aerobic zaal met plek voor ongeveer 35 leden per les.