Groepslessen bij Vrouwfit

Tijdens de persconferentie van 6 april hebben alle sportscholen te horen gekregen dat 1 september de sportscholen weer opengaan en binnen sporten en contactsport weer toegestaan wordt. Het is dus voor ons nog even wachten. Maar tot dat we weer open mogen gaan wij wel buiten groepslessen geven.
Per 1 juni 2020 gaan wij buiten les te geven, helemaal gratis! De Hooigracht lessen zullen gegeven worden in het Blekerspark in de buurt bij de Vrouwfit Hooigracht locatie. De Vijf Meilaan lessen zullen gegeven worden op het pakketterrein van de Vijf Meihal in de buurt bij de Vrouwfit Vijf Meilaan locatie.

Onze Vrouwfit docenten gaan vrijwillig lessen geven. Om onze instructrices te steunen staat er bij elke groepsles een Vrouwfit fooienpot. Je mag hierin, vrijblijvend, geld doneren wat onder onze docenten verdeeld zal gaan worden.

Omdat wij ons aan een maximum van 30 personen (incl. personeel) moeten houden, kan je niet zomaar aansluiten bij een groepsles. Je moet hiervoor een plekje reserveren via onze splinternieuwe Vrouwfit App.

Protocol groepslessen
Uitleg Vrouwfit account en app

Algemene regels reserveren groepsles

  • Leden moeten voor elke les apart een reservering maken
  • 2 dagen van tevoren kunnen leden voor een les reserveren
  • Tot 2 uur van tevoren kunnen leden een gereserveerde les annuleren
  • Tot 20 minuten voordat een les begint kunnen leden nog reserveren voor een les
  • Als de les vol zit kunnen leden zich op de wachtlijst inschrijven. Bij een annulering schuift het eerste lid door naar een reservering en krijgt hier een push bericht en mail van
  • 60 minuten voordat de les begint, wordt er een push bericht gestuurd naar leden die gereserveerd hebben
Lesrooster Hooigracht
Groepslessen uitleg
Lesrooster Vijf meilaan