Vanaf maandag 8 april ondergaat de kleedkamer van onze locatie aan de Vijf Meilaan een renovatie. De langverwachte make-over gaat eindelijk van start! Dit betekent dat de volledige kleedkamer, inclusief douches en sauna, niet beschikbaar zal zijn totdat de renovatie is voltooid. We streven ernaar om de kleedkamer op maandag 29 april weer toegankelijk te hebben voor onze leden.

Gedurende deze periode vragen we onze leden vriendelijk om in sportkleding naar de Vijf Meilaan te komen, zo min mogelijk persoonlijke spullen mee te nemen, en sportschoenen aan te trekken bij binnenkomst. Indien nodig kan het toilet worden gebruikt voor snelle omkleden. Maar aangezien er maar twee toiletten beschikbaar zijn, kan dit misschien voor veel drukte zorgen.

Voor degenen die toch willen douchen na hun workout, raden we aan tijdelijk uit te wijken naar onze andere locatie in Leiden of die van Voorschoten, totdat de renovatie is voltooid.

Houd er rekening mee dat tijdens de renovatieperiode mogelijk geluidsoverlast en bouwpersoneel aanwezig kunnen zijn. We doen ons best om eventuele overlast tot een minimum te beperken en danken onze leden voor hun begrip en geduld tijdens deze verbeteringen.