Powerslim heeft zich verandert en aangepast naar een nieuwe naam: PS. food & lifestyle! Alles word anders en beter! Lees hier snel verder wat PS. food & lifestyle voor jou kan betekenen:

Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude gewoontes? Of heb je juist je doel bereikt maar wil je ook graag houvast bij doorzetten van je nieuwe levensstijl?

PS. food & lifestyle biedt je alle handvatten om een koolhydraatarme levensstijl aan te leren én vast te houden.

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Met 14 jaar lang ervaring zul je ons misschien nog kennen onder de naam PowerSlim, maar vanaf nu gaan wij door het leven als PS. food & lifestyle.

PS. food & lifestyle focust op resultaat voor de lange termijn. Op inspiratie, motivatie en duwtjes in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

Een gezond eetpatroon

Wij zijn er van overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden voor een gezonde levensstijl is.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet, leggen we je graag uit hoe een gezond eetpatroon er uit ziet. Waarbij je niet minder hoeft te eten, maar ánders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten. Een gezond en normaal eetpatroon, met ongeveer zes eetmomenten op een dag. Je gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en brood), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Om zo de basis te leggen voor een gezond eetpatroon, voor altijd.

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig. Die je bij de hand neemt, die je uitleg geeft en kennis bij brengt, die je wekelijks motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt.

Jouw PS. food & lifestyle coach geeft je daarnaast nog een jaar lang nabegeleiding, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven.

Samen met je coach naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag! Vrouwfit heeft verschillende gediplomeerde PS. coaches die voor jou klaar staan!

Ben je geïnteresseerd in wat PS. food & lifestyle voor jou kan betekenen? Neem voor al je vragen contact met ons op op voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met één van onze coaches.

Binnenkort te downloaden

PS. voedingsapp!
Lekker en koolhydraatarm eten wordt nog gemakkelijker met onze app. Met gepersonaliseerde weekmenu’s op basis van jouw wensen!