Laat Marianne je meenemen op een reis van ontspanning tijdens deze heerlijke yogales in het park. Yoga in de buitenlucht helpt je om te aarden en maakt het gemakkelijker om spanning en subtiele blokkades los te laten, terwijl je verbonden blijft met jezelf en je ademhaling. Terwijl je je bewust wordt van de wolken in de lucht of de zon achter de bomen, zal je geest helderder en alerter worden. Tijdens deze groepsles zul je verschillende houdingen aannemen in een rustig tempo. Ademhaling en ontspanning zijn de belangrijkste elementen van deze les, en er zal ook aandacht worden besteed aan het versterken en soepel houden van je spieren.

Om deel te nemen aan deze les, raden we je aan je eigen yogamatje en/of een badhanddoek mee te nemen. We verzamelen direct in Park Hooghkamer, 2324 CK Leiden.

Je kunt je nu al inschrijven voor deze unieke ervaring via de Vrouwfit app. De les is beschikbaar onder de locatie “Vijf meilaan”. Om deze te vinden, ga je naar het menu in de app, selecteer je “wissel van locatie” en vink je de Vijf meilaan aan. Van daaruit kun je de les vinden in het rooster.

Hier zijn de details van het “Yoga in het park” evenementen:

Datum: Zondag 25 juni
Tijd: 08:30 uur
Docent: Marianne
Yoga-stijl: Yoga-Flow & Relax
Locatie: Park Hooghkamer, 2324 CK Leiden

Datum: Zondag 2 juli
Tijd: 08:30 uur
Docent: Marianne
Yoga-stijl: Yoga & Core
Locatie: Park Hooghkamer, 2324 CK Leiden

Wil je graag meedoen? Schrijf je in via de Vrouwfit app en we zien je graag op zondag! Inschrijven is NU al mogelijk!