Dompel jezelf onder in de zomerse energie met Vrouwfit’s spetterende Nieuwe Kwartaalworkout Release Party!
 
De zomer is in volle gang en dat betekent zonovergoten dagen, verfrissende strandbriesjes en onvergetelijke vakanties. Maar wist je dat juli ook staat voor gloednieuwe releases bij Vrouwfit?
 
Bij Vrouwfit hebben we een reeks lessen die een heel kwartaal meegaan. Dat betekent dat je gedurende drie maanden dezelfde les volgt. Het doel hiervan is dat je vertrouwd raakt met verschillende fitnessoefeningen en gedurende die periode progressie boekt op het gebied van kracht en conditie.
 
Wat het nog leuker maakt, is dat elke nieuwe kwartaalworkout alles weer helemaal nieuw is. Nieuwe muziek, nieuwe oefeningen en nieuwe prikkels voor je lichaam. En om deze spannende nieuwe kwartaalworkout te presenteren, organiseren we aan het begin van juli een sensationele release party met als thema: Beach! Dit is hét perfecte moment om voor het eerst deel te nemen aan de lessen, omdat iedereen, net als jij, deze release voor de eerste keer zal ervaren. Er zal dus extra aandacht worden besteed aan de techniek van de lessen.
 
Hier is het release party-rooster dat je niet wilt missen:
 
Zaterdag 1 juli:
  • LXR-les begint om 10:00 uur op onze Hooigracht-locatie
  • ClubJoy Power-les begint om 10:15 uur op onze Voorschoten-locatie
Zondag 2 juli:
  • ClubJoy Power-les begint om 10:15 uur op onze Hooigracht-locatie
Maandag 3 juli:
  • ClubJoy Power-les begint om 09:15 uur op onze Voorschoten-locatie
  • ClubJoy Pilates-les begint om 10:15 uur op onze Voorschoten-locatie
  • ClubJoy Battle-les begint om 18:30 uur op onze Voorschoten-locatie
  • ClubJoy Power-les begint om 19:30 uur op onze Voorschoten-locatie
  • BRN-les begint om 19:30 uur op onze Hooigracht-locatie
 
Het thema van deze release party is dus beach! Denk aan gezellige zomerse kleuren en voel je vrij om helemaal uit te pakken. Zet je zonnebril op, trek je favoriete strandhoed aan, neem je strandlaken mee en geniet van de sfeer.
 
Schrijf je snel in via onze handige app, want de plaatsen zijn beperkt en je wilt dit geweldige evenement niet missen! Wees erbij en maak deel uit van de ultieme zomerfitnesservaring bij Vrouwfit.