Wat een heerlijke zomer staat ons te wachten bij Vrouwfit! Wij hebben voor onze zomermaanden een aantal opmerkingen/mededelingen:

Zomerrooster

Tijdens de zomer gaan veel van onze groepslesdocenten genieten van een welverdiende vakantie. We hebben geweldige invallers gevonden, zodat de lessen gewoon kunnen doorgaan. Houd echter het lesrooster in onze app goed in de gaten, omdat er mogelijk enkele wijzigingen en toevoegingen zijn. Onthoud dat een groepsles doorgaat bij 5 of meer aanmeldingen. Samen zorgen we ervoor dat je tijdens de zomer volop kunt blijven genieten van onze lessen!

Zomertijden in het weekend

Gedurende de zomermaanden (juli & augustus) hebben we aangepaste openingstijden op zaterdag en zondag. We openen om 08:00 uur en sluiten om 14:00 uur. De groepslessen gaan wel gewoon door volgens het reguliere rooster.

Enkele belangrijke huishoudelijke punten

Sauna

Onze sauna is beperkt beschikbaar, maar je kunt er nog steeds van genieten. Om energie te besparen, staat de sauna automatisch uit. Tussen 09:00 en 12:00 uur en 18:00 en 21:00 uur is de sauna beschikbaar en kan een Vrouwfit-medewerker deze voor jou aanzetten. Geef dus op tijd aan wanneer je van de sauna gebruik wilt maken. Vergeet niet om vooraf even te douchen voordat je de sauna betreedt.
 

Telefoongebruik op de fitnessvloer

We zien steeds vaker dat telefoons op de fitnessvloer worden gebruikt voor langdurige gesprekken of uitgebreide WhatsApp-conversaties. We begrijpen dat je graag verbonden wilt blijven, maar het is belangrijk om je eigen veiligheid en die van anderen in acht te nemen en je niet te veel te laten afleiden tijdens het sporten. Bovendien kan het bezetten van een fitnessapparaat tijdens het WhatsAppen of het voeren van een telefoongesprek hinderlijk zijn voor medesporters. We willen een vriendelijk verzoek doen om het telefoongebruik op de fitnessvloer tot een minimum te beperken en andere leden niet te storen. Om de privacy van onze leden te waarborgen en een respectvolle sfeer te behouden, vragen we je vriendelijk om niet te Facetimen of livestreamen op de fitnessvloer en in de kleedkamers. Deze activiteiten kunnen beter worden uitgevoerd in de gang of buiten Vrouwfit, nadat je hebt gesport.
 
We rekenen op je begrip en medewerking om een prettige en respectvolle omgeving voor iedereen te creëren. Samen zorgen we voor een geweldige zomer vol energie, plezier en sportieve prestaties!