Kom en doe mee met onze twee geweldige buitenlessen in het hart van augustus: Bootyfit en Moeder-Dochter-Oma-Kleindochter Workout!

Bootyfit

Bij Vrouwfit begrijpen we dat sterke bilspieren niet alleen zorgen voor een prachtige uitstraling, maar ook bijdragen aan een goede lichaamshouding en functionele bewegingen. Met de juiste bilspieroefeningen kun je sneller strakkere bilspieren krijgen en tegelijkertijd je explosieve kracht verbeteren. Denk aan snelwandelen, rennen, springen, roteren en traplopen – al deze bewegingen worden functioneel getraind tijdens onze Bootyfit les.

Deze intensieve workout is speciaal ontworpen om je billen en onderlichaam te vormen en te versterken. Onze instructeur Fleur staat klaar om je te begeleiden en te motiveren, zodat je het maximale uit elke beweging haalt. Je zult niet alleen je billen trainen, maar ook je core-spieren en algehele kracht verbeteren.

Wanneer: Dinsdag 15 augustus
Locatie: Aan de Vliet naast de fietsbrug
Tijd: 19:30 – 20:00 uur
Docent: Fleur

Moeder-Dochter-Oma-Kleindochter Workout!

Deze bijzondere les staat helemaal in het teken van plezier hebben en samen leuke fitnessoefeningen doen. Kinderen vanaf 4 jaar oud zijn van harte welkom om mee te doen! En als je je oma en/of kleindochter wilt meenemen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het wordt een sportieve activiteit voor alle generaties.

Wanneer: Woensdag 16 augustus
Locatie: Verzamelen bij de balie van Vrouwfit Vijf Meilaan (van daaruit lopen we samen naar de parkeerplaats buiten bij het zwembad)
Tijd: 10:15 – 11:15 uur
Docent: Angelique

Wil jij deze augustus meedoen aan deze leuke lessen? Schrijf je snel in via onze app! We hopen je daar te zien stralen!