We zijn verheugd om een spannende nieuwe toevoeging aan het lesrooster van Vrouwfit Vijf Meilaan aan te kondigen: een speciale 60 minuten durende fitnessgroepsles ontworpen voor zwangere vrouwen, genaamd “Zwanger & Shape Fitness”. Het beste van alles is dat je geen lid hoeft te zijn om deel te nemen. Dus, ben jijzelf zwanger of ken je zwangere dames die behoefte hebben aan deskundige begeleiding bij het sporten tijdens de zwangerschap? Dan is Zwanger & Shape Fitness de perfecte keuze! Iedere dinsdagavond om 19:00 uur.

Onze Zwanger & Shape Fitness Groepsles is speciaal ontwikkeld door onze gediplomeerde zwangerschapsdocente, Fleur, om aan de behoeften van zwangere vrouwen te voldoen. Tijdens deze groepsles krijg je deskundige begeleiding om een op maat gemaakte training te ervaren die perfect is afgestemd op jouw lichaam, zodat je met vertrouwen veilig kunt blijven sporten tijdens je zwangerschap.

In deze 60 minuten durende les voer je effectieve spierversterkende oefeningen uit, waarbij we gebruikmaken van elastieken en gewichten. De les vindt plaats in onze fitnessruimte, in een intieme setting die minder overweldigend is dan de grote groepsleszaal. Je hebt geen eerdere fitnesservaring nodig om deel te nemen. Bovendien biedt deze les je de kans om andere zwangere vrouwen te ontmoeten die zich in dezelfde fase van hun zwangerschap bevinden, wat een geweldige manier is om ervaringen te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Onze Zwanger & Shape Fitness lessen zijn bedoeld voor zwangere dames, vanaf de 12e week van de zwangerschap tot de 40e week. Je hoeft geen lid te zijn van Vrouwfit om deel te nemen, en het is ook geen verplichte wekelijkse cursus. Zelfs als er slechts één inschrijving is, zal de les nog steeds doorgaan. Bij Vrouwfit zijn we er om je te ondersteunen op je zwangerschapsfitnessreis en om ervoor te zorgen dat je je fit en stralend voelt terwijl je je baby verwacht.