De stille november- en decembermaand is voorbij. Het is 2024, en dit betekent het waarmaken van nieuwe voornemens. Voor velen staat meer bewegen, sporten of afvallen op het lijstje. Vrouwfit wil hier graag een handje bij helpen door gezellige, uitdagende en effectieve groepslessen aan te bieden.

Op al onze 3 locaties zijn elke dag groepslessen te volgen. In het nieuwe jaar hebben we vaak enkele wijzigingen. Hieronder staan onze grootste wijzigingen op een rijtje:

Locatie Vijf Meilaan:

  • Op dinsdag om 17:30 uur start er een splinternieuwe, 60 minuten durende les: HIIT-Boxing. Dit is een intensieve, op intervaltraining gerichte boksles. Als je graag je conditie een boost wilt geven en interesse hebt in boksen, dan is dit absoluut een les voor jou!
  • Op donderdag om 18:30 uur is er een de populaire ClubJoy Power les op het rooster bijgekomen. Een les voor dames die op een veilige manier krachttraining kunnen doen in groepsverband. Al je spiergroepen zullen worden getraind.

Locatie Hooigracht:

  • Op maandagavond om 20:30 uur sluiten we de maandag heerlijk af met een feestelijke Zumba! Als je van dansen houdt en calorieën wilt verbranden, moet je absoluut Zumba-lessen gaan volgen.
  • Op dinsdagochtend om 09:15 uur kun je voortaan je dag geconcentreerd en ontspannen beginnen met een heerlijke Yin Yoga les.
  • Vanaf 18 januari zal er elke donderdag om 10:15 uur een Pilates les worden gegeven. Pilates is eigenlijk krachttraining zonder gewichten. Hierdoor is het toegankelijk, maar het kan ook zeker een uitdaging zijn.

Locatie Voorschoten:

  • De woensdag op Voorschoten is bijna helemaal anders. Zo is de Yoga-Pilates van Lilyan komen te vervallen. Maar hiervoor in de plaats is een veel toegankelijkere groepsles toegevoegd, zodat er nog meer dames kunnen meedoen, zelfs als er blessures zijn. Om 10:15 uur op woensdagochtend wordt er een Easy Flow les gegeven. Een uitgebalanceerde yogavorm ideaal voor beginners, mensen met blessures, ouderen, pas bevallen vrouwen, of wanneer je vermoeid bent.
  • Woensdagavond om 19:30 uur wordt er gestart met een knallende Zumba les!
  • En na de Zumba-les wordt de woensdag om 20:30 uur afgesloten met een effectieve Pilates les.
  • Voor de Zumba-liefhebbers heeft Voorschoten eindelijk weer 2 keer per week Zumba! Op donderdagavond om 19:30 uur wordt er een Zumba les gegeven.

Zo hebben we weer een gevarieerd lesrooster met elke dag verschillende groepslessen. Ben je nog geen lid bij Vrouwfit, maar heb je interesse in onze lessen? Het is mogelijk om een dagkaart of zelfs een 10-rittenkaart bij ons aan te schaffen, zodat je groepslessen kunt volgen zonder direct aan een abonnement vast te zitten.