Maak kennis met onze nieuwe personal trainer, Marit! Met een passie voor fitness staat zij klaar om jullie te begeleiden op het pad naar jullie fitnessdoelen. We hebben Marit een aantal leuke vragen gesteld, zodat jullie haar beter kunnen leren kennen.

 

Even Voorstellen

“Ik ben Marit, 22 jaar oud en woon in het gezellige Voorschoten. Sinds het begin van 2024 ben ik met veel enthousiasme aan de slag als de nieuwe personal trainer hier bij Vrouwfit. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en te werken aan het behalen van jullie fitnessdoelen!”

Van Passie naar Beroep

“Fitness heeft altijd mijn interesse gehad, en het leek me fantastisch om van mijn passie mijn beroep te maken. Na mijn hbo-opleiding wist ik het zeker: ik wilde me verder verdiepen in de fitnesswereld. Het begon in een sportschool, waar ik niet alleen zelf trainde maar ook de kans kreeg om anderen te helpen. Na wat praktijkervaring en het behalen van mijn fitnessdiploma, heb ik stagegelopen bij verschillende clubs, waaronder hier bij Vrouwfit. Nu ben ik hier om mijn kennis en ervaring te delen en jullie te laten zien dat sporten niet alleen effectief is maar ook gewoon ontzettend leuk kan zijn.”

Een Kijkje in Marits Trainingsfilosofie en Aanpak

“Ik ben ervan overtuigd dat elk individu uniek is, met zijn eigen doelen en redenen om te trainen. Daarom maakt het vak voor mij juist zo interessant. Of je nu kracht wilt opbouwen, wilt afvallen, of gewoon fitter wilt worden, ik sta klaar om elke dame te helpen en de perfecte training te bieden die past bij jouw doelen.”

Hypertrofie, Favoriete Trainingsvorm van Marit

“Ik ben dol op veel verschillende fitnessoefeningen, maar als ik moet kiezen, ben ik het meest enthousiast over hypertrofie training. Dit type training richt zich op de groei van spiercellen, wat uiteindelijk resulteert in zichtbaar meer spiermassa. We gaan samen werken aan die grotere, sterkere en zelfverzekerde versie van jezelf!”

Benieuwd naar Marits trainingsrooster? Check snel het personal training rooster.