Zwanger & Shape Fitness

Duur: 60 minuten

Zwanger & Shape Fitness biedt een veilige en begeleide trainingservaring tijdens je zwangerschap, onder deskundige begeleiding van onze gecertificeerde zwangerschapsdocenten. Fleur leidt een speciaal aangepaste fitnesssessie in onze fitnessruimte op onze Vijf Meilaan locatie. Deze groepsles combineert de voordelen van gezamenlijk sporten met effectieve spierversterkende oefeningen, waarbij je elastieken en gewichten gebruikt. Het beoefenen van sport tijdens je zwangerschap heeft tal van voordelen, zoals het voorkomen van bekken- en rugklachten, het behouden van energie en vitaliteit, en het bevorderen van een sneller herstel na de bevalling.

Waarom kiezen voor Zwanger & Shape Fitness:

  • Speciaal voor Zwangere Vrouwen: Deze les is specifiek ontworpen voor zwangere vrouwen en is aangepast aan hun behoeften en lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap.
  • Veilig Fit Worden: Onze deskundige instructeurs zorgen ervoor dat alle oefeningen veilig en geschikt zijn voor zwangere deelnemers, met extra aandacht voor jouw welzijn en comfort.
  • Mogelijk voor Niet-leden: Je kunt deelnemen aan Zwanger & Shape Fitness, zelfs als je geen lid bent bij Vrouwfit, wat het voor alle zwangere vrouwen toegankelijk maakt.

Power niveau: Zwanger & Shape Fitness is specifiek ontworpen om toegankelijk te zijn voor zwangere vrouwen van alle fitnessniveaus, vanaf de 12e week van de zwangerschap tot aan de 40e week.