Seniorenfit

Duur: Ongeveer 30 minuten

Seniorenfit is een speciale aerobicles ontworpen voor vrouwen van 55 jaar en ouder. Als u ooit hebt meegedaan met Nederland in Beweging op televisie, dan is deze les echt iets voor u. Doe gezellig mee en ontdek hoe plezierig, leuk en heilzaam het is om met leeftijdsgenoten te sporten. Onder leiding van Fleur, onze deskundige instructrice, zult u gedurende 30 tot 45 minuten op een veilige en actieve manier bewegen. Tijdens deze les werken we aan het verbeteren van uw conditie, spierkracht en balans, alles op een rustig tempo, zodat iedereen gemakkelijk kan meedoen. We nemen regelmatig korte pauzes om even te rusten en te drinken. Als u klachten of blessures heeft, is dat geen probleem. Fleur zal u deskundig adviseren over alternatieve oefeningen of aanpassingen. Deze les is niet alleen goed voor uw lichaam, maar ook zeer gezellig.

Waarom kiezen voor Seniorenfit:

  • Handig met ons Seniorenabonnement: Wij bieden een speciaal maandelijks opzegbaar abonnement voor 55-plussers.
  • Kracht en Conditie: Werk aan spierversterking, flexibiliteit en uithoudingsvermogen voor een algehele gezonde levensstijl.
  • Speciaal voor Senioren: Deze les is afgestemd op de behoeften van dames van 55 jaar en ouder, met de nadruk op een veilige en aangepaste workout.
  • Gezelligheid en Gemeenschap: Geniet van een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin u samen met leeftijdsgenoten kunt sporten en plezier kunt hebben.

Power niveau: Seniorenfit is speciaal ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen van alle fitnessniveaus. Zelfs als u al fit bent, is deze les ideaal om uw kracht verder te ontwikkelen en te behouden.