Naam groepsles: Steps
Duur: 60 minuten
Ben jij toe aan een echte Cardio training? Ga voor de Steps groepsles, waar je heerlijk op een aerobic step stapt. De aerobic step, ook bekend als fitness step, is een veelzijdig trainingshulpmiddel. Het biedt een platform waarop je met beide voeten kunt stappen, vergelijkbaar met een traptrede. Naast het stimuleren van gewichtsverlies, fungeert de fitness step ook als een uitstekende full-body workout. Tijdens een enkele aerobic sessie kun je je armen, schouders, buikspieren, benen, dijen en billen aanpakken. Op het ritme van de muziek voer je een reeks oefeningen uit, waarbij je het platform op- en afstapt of zelfs eroverheen springt.

Waarom kiezen voor Steps:
1. Conditie Verbeteren: Steps helpt je om je cardiovasculaire conditie te verbeteren, waardoor je uithoudingsvermogen en algehele fitheid toenemen.
2. Step Workouts: Gebruik de aerobic step als jouw trainingspartner om diverse oefeningen uit te voeren die je helpen je cardiovasculaire conditie te verbeteren.
3. Coördinatie Verbetering: Steps vereist coördinatie tussen je ledematen en je lichaam, wat helpt om je motorische vaardigheden te verfijnen en je balans te verbeteren.
4. Volledige Lichaamstraining: Profiteer van de voordelen van een full-body workout terwijl je verschillende spiergroepen aanspreekt en tegelijkertijd aan je conditie werkt.

Power niveau: Steps is bij uitstek geschikt voor beginners die comfortabel kunnen traplopen. Je zult merken dat je coördinatie met elke les verbetert, dus geef niet op na de eerste keer! Stap voor stap zul je groeien en vooruitgang boeken.