Naam groepsles: Boxing
Duur: 60 minuten
Ontdek de kracht van boksen met onze dynamische Boxing groepsles. Laat je niet intimideren door de naam; bij ons gaat het niet om wedstrijdboksen in de ring. Onze Boxing les bij Vrouwfit is gericht op diverse aspecten die te maken hebben met boksen, en de les wordt uitgevoerd met bokshandschoenen aan. Naast het aanleren van basis bokstechnieken en verschillende stoottechnieken, omvat de les ook spiertraining voor benen en buik, en wordt er aandacht besteed aan je conditie door middel van gevarieerde fitness oefeningen en intervaltraining. Voor je het weet, heb je een volledige workout achter de rug! Of je nu aan je conditie wilt werken, je lichaam wilt vormgeven, of die laatste paar kilo’s wilt kwijtraken, met deze les bereik je zeker jouw doelen.

Waarom kiezen voor Boxing:
1. Boksen met Handschoenen: Oefen diverse bokstechnieken en voer oefeningen uit met bokshandschoenen, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan je training.
2. Interval Training: Versterk je conditie en uithoudingsvermogen met intervaltraining, waardoor je zowel kracht als cardiovasculaire fitheid opbouwt.
3. Variërende Workouts: Geniet van de afwisseling tussen boksoefeningen, spiertraining en fitness routines, waardoor elke les een complete en boeiende workout wordt.

Power niveau: De lessen zijn laagdrempelig en dus ideaal voor beginners die willen kennismaken met boksen. Naarmate je vaker meedoet, zul je zowel je conditie als bokstechnieken verbeteren. Ondersteund door muziek op de achtergrond maken we van elke les een energiek en motiverend evenement.