Naam groepsles: Spinning
Duur: 60 minuten
Beleef de kracht van cardio-training met onze energieke Spinning groepsles, waarbij je op een spinbike fietst. Tijdens de sessie worden afwisselende oefeningen en muziek ingezet om de training boeiend en uitdagend te houden. Het hoofddoel van Spinning is het verbeteren van je conditie en het verbranden van calorieën. Op de spinningfiets verbrand je aanzienlijke hoeveelheden calorieën terwijl je snel in vorm komt. Per les verbrand je gemiddeld tussen de 500 en 700 calorieën.
De basis van Spinning is geïnspireerd op wielrennen en omvat beklimmingen en sprints. De instructeur demonstreert alle essentiële fietsbewegingen, zoals staand fietsen, zitten in het zadel, handpositiewijzigingen en het variëren van snelheid.
Na deze les zul je je volledig voldaan voelen!

Waarom kiezen voor Spinning:
Calorieverbranding: Spinning is een effectieve methode om calorieën te verbranden. Het is een intensieve workout die je hartslag verhoogt. Per les verbrand je gemiddeld tussen de 500 en 700 calorieën.
Conditieverbetering: Door regelmatig te spinnen, verhoog je je uithoudingsvermogen en conditie. Dit kan je prestaties bij andere sporten of activiteiten positief beïnvloeden.
Niet saai: Hoewel sommigen Spinning als “saai” beschouwen, laten onze geweldige Spinning-instructeurs je voortdurend uitgedaagd voelen met krachtige oefeningen en meeslepende muziek. Probeer het eens!

Power niveau: Spinning legt de nadruk op je conditie en de kracht in je benen. Er worden geen complexe bewegingen worden uitgevoerd, daarom is het toegankelijk voor iedereen, zolang er geen ernstige kniegewrichtspijn aanwezig is. Hoewel je tijdens het fietsen je lichaamsgewicht niet hoeft te dragen, zul je vaak uit het zadel moeten komen tijdens Spinning om het maximale uit de training te halen.