Naam groepsles: Total Fit Senior
Duur: 60 minuten
Total Fit Senior is een allesomvattende total body fitness workout die twee bestaande lessen combineert: Bodyshape en Seniorenfit. Deze samenvoeging creëert een nieuwe en effectieve les. Total Fit Senior is gericht op het versterken van spieren en het verbeteren van de algehele conditie. Tijdens deze workout werk je aan kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Er wordt gebruik gemaakt van lichte gewichten en andere attributen voor een complete workout. Deze fitnessles is speciaal ontworpen voor dames van 55 jaar en ouder. De les wordt in een rustig tempo uitgevoerd, zodat iedereen comfortabel kan deelnemen. Naast de fysieke voordelen staat gezelligheid centraal in deze les. Als u boven de 55 jaar bent en op zoek bent naar een bewegingsles die past bij uw niveau, dan is Total Fit Senior een must!

Waarom kiezen voor Total Fit Senior:
Best of Both Worlds: Ervaar de voordelen van zowel Bodyshape als Seniorenfit gecombineerd in één effectieve training.
Kracht en Conditie: Werk aan spierversterking, flexibiliteit en uithoudingsvermogen voor een algehele gezonde levensstijl.
Speciaal voor Senioren: Ontworpen voor dames van 55 jaar en ouder, biedt deze les een veilige en aangepaste workout.
Gezelligheid en Gemeenschap: Geniet van een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin u met leeftijdsgenoten kunt sporten en genieten.

Power niveau: Total Fit Senior is toegankelijk voor deelnemers van alle niveaus. De les wordt op een laagdrempelige manier gegeven, maar de instructeur kan altijd uitdagendere opties bieden voor degenen die dat willen. De nadruk ligt op veiligheid en progressie, zodat iedereen met vertrouwen kan meedoen en genieten.