Naam groepsles:
LXR®

Duur:
30 minuten

Korte beschrijving:
Ontdek LXR®, de revolutionaire benadering van functionele krachttraining die je in slechts 30 minuten een complete full body workout biedt. Deze dynamische sessie focust op de essentiële functionele bewegingen zoals squats, lunges, pushing, pulling en rotations. Gedurende de training maak je gebruik van de LXR-fitnessbag, die je aanspoort om je lichaam op een intelligente manier in te zetten en ervoor zorgt dat je je buikspieren bij elke beweging voelt. De combinatie van squats, lunges, presses en rotaties in een snel tempo houdt de intensiteit voortdurend hoog. De uitdagende functionele bewegingen, vergezeld van inspirerende muziek, stimuleren je om het uiterste uit je workout te halen.

Waarom kiezen voor LXR®:
1. LXR-Fitnessbag Training: Werk met de speciaal ontworpen LXR-fitnessbag van 6 of 9 kg om je training naar een hoger niveau te tillen.
2. Totaallichaamstraining in 30 minuten: Activeer al je belangrijke spiergroepen in een enkele sessie, waardoor je efficiënt en effectief traint.
3. Voortdurende Uitdaging: Ervaar voortdurende uitdaging dankzij de gevarieerde en in hoog tempo wisselende bewegingen.

Power niveau:
LXR® is toegankelijk voor beginners die fysiek kunnen werken met een fitness bag van 6 kilogram of meer. Aangezien de fitness bag gedurende de gehele les wordt gebruikt, is dit een uitstekende kans om je kracht op te bouwen en te verbeteren.