Naam groepsles:
Power Yoga

Duur:
60 minuten

Korte beschrijving:
Ervaar de krachtige harmonie van lichaam en geest met onze Power Yoga groepsles. Laat je niet misleiden door de naam, want deze vorm van yoga is niet gericht op ingewikkelde poses of extreme lenigheid. In plaats daarvan draait het om het versterken van je spieren door het gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Power Yoga biedt een perfecte en veilige introductie tot krachttraining zonder zware gewichten. Deze les biedt een gebalanceerde combinatie van inspanning en ontspanning, waardoor je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook innerlijke rust vindt. Na elke sessie zul je je lichaam beter voelen en bruisen van hernieuwde energie.

Waarom kiezen voor Power Yoga:
1. Volledige lichaamskracht: Werk aan de kracht en veerkracht van je hele lichaam met een holistische benadering van krachttraining.
2. Rustige Beheersing: Beheerste bewegingen en diepe ademhaling brengen balans in je training en bevorderen innerlijke kalmte.
3. Kracht zonder Gewichten: Ontwikkel spierkracht zonder het gebruik van externe gewichten, wat zorgt voor een veilige en duurzame training.

Power niveau:
Hoewel deze les uitdagend kan zijn voor beginners, vooral als je niet bekend bent met krachttraining, is het zeker de moeite waard. De les wordt rustig en begeleidend gegeven, wat een optimale omgeving creëert om jezelf uit te dagen en te groeien.