Vrouwfit was onlangs aanwezig op de bruisende Franchise+ Beurs op 31 maart en 1 april in het Van der Valk Hotel Schiphol aan de rijksweg A4. Het was een inspirerende en informatieve ervaring, waarbij alles draaide om het starten van een eigen (franchise)onderneming. Verschillende sprekers deelden hun waardevolle inzichten en ervaringen in het franchise ondernemerschap.

Wist je dat Vrouwfit sinds 2019 een eigen Franchise concept heeft? Eigenaar en bedenker Aad, samen met zijn twee dochters Anouk en Minou (clubmanagers van de nu drie bestaande Vrouwfit clubs) en neef Dennis, hebben van Vrouwfit een franchise formule gemaakt.

Bij Vrouwfit hanteren we een ‘hard franchise’ model, waarbij bepaalde regels en contractuele verplichtingen gelden voor onze franchisenemers. Dit betekent dat aspecten zoals huisstijl, voorraad, inkooplocatie en media-uitingen vastliggen en zorgen voor een consistente uitstraling van de Vrouwfit clubs. Dit biedt dan ook vele voordelen.

Een franchisenemer bij Vrouwfit geniet namelijk van veel zekerheid bij de opstart van zijn of haar onderneming, omdat veel aspecten al zijn uitgewerkt. Daarnaast waarborgt het hard franchise model het imago van Vrouwfit en beperkt het de media- en vormgevingskosten, omdat deze voor alle vestigingen gelijk zijn. Ook is er bij Vrouwfit sprake van een sterke ondersteuning vanuit de franchisegever, wat een groot voordeel is ten opzichte van soft franchise.

Wij willen graag nog meer dames in Nederland het plezierige gevoel van sporten bij Vrouwfit laten ervaren. Dus als jij toevallig een mooie locatie weet voor een nieuwe Vrouwfit club, iemand kent die graag een eigen sportschool wil starten, of iemand weet die zijn bestaande sportschool wil omzetten naar een Vrouwfit, of als jijzelf geïnteresseerd bent in Vrouwfit en denkt dat dit iets voor jou is, neem dan vooral contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met enthousiaste ondernemers de Vrouwfit formule verder uit te breiden en nog meer vrouwen te helpen bij het bereiken van hun sportieve doelen!