Vrouwfit, hét sportcentrum alleen voor vrouwen!

Vrouwfit is een sportschool speciaal en alleen voor vrouwen. Niet alleen al onze leden maar ook onze groepsles docenten, fitness medewerkers, personal trainer en PS diëtistes zijn vrouw. Als Vrouwfit focussen wij ons vooral op de ongedwongen, vrouw-vriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht.

Vrouwfit heeft getrainde en leuke fitness medewerkers die je met alles kunnen helpen in de fitness, of je nou wilt afvallen, meer spier wilt kweken of je conditie wilt verbeteren, Vrouwfit staat voor je klaar!

Wij werken alleen met all-inclusive abonnementen zodat als je lid bij ons bent je onbeperkt van alles gebruik kan maken. Zo kan je makkelijk mee doen aan al onze verschillende groepslessen maar ook van al onze fitnessapparatuur, fitnessbegeleiding, trainingsschema’s en sauna gebruik maken. Zo kunnen wij jou de ultieme Vrouwfit beleving geven. Onze groepslessen zijn heel divers, zo geven wij verschillende yoga en pilates lessen, zumba, Clubjoy battle en power, BRN, BBB aerobics maar ook zelfs lessen speciaal voor alleen het trainen van je billen; Bootyfit! Wij proberen al onze populaire lessen voor de leden op het rooster te houden maar ook zo nu en dan een totaal nieuwe les met een nieuw concept erbij te doen zodat je altijd weer iets nieuws kan uitproberen. 

Vrouwfit heeft nu twee locaties in leiden: Vijf Meilaan en Hooigracht en één locatie in Voorschoten. Maar als lid van Vrouwfit mag er gewoon op alle locaties gesport worden.