Personal training reserveren

We bieden twee verschillende online boekingsroosters aan. Gebruik de pijltjes om naar verschillende dagen te navigeren. Rode blokken geven aan dat de tijd al bezet is, blauwe blokken zijn beschikbaar voor reservering. Klik op de gewenste tijd en dag om een reservering te maken.

Als je geen lid bent bij Vrouwfit, selecteer dan de optie “reserveren als gast”. Vervolgens wordt je gevraagd om enkele persoonlijke gegevens in te vullen voor je personal trainer.

Als je wel lid bent bij Vrouwfit, kies dan voor de optie “inloggen”. Je kunt dan een reservering maken via je clubaccount. Om het nog eenvoudiger te maken voor onze leden, raden we aan om de Vrouwfit-app te gebruiken. Ga naar het menu en selecteer “Personal Training” om je reservering te maken.

Voor losse personal trainingssessies kun je achteraf betalen bij de Vrouwfit balie. Op dat moment heb je ook de mogelijkheid om een rittenkaart aan te schaffen, mocht je daarin geïnteresseerd zijn. Bovendien kun je direct een nieuwe PT-afspraak maken.

We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen voor een geweldige personal trainingssessie bij Vrouwfit!

Online reservering

PT op Hooigracht

PT op Voorschoten