Er komen weer Zoom Specials aan! Zet deze lessen maar in je planning want je wilt ze echt niet missen. Wat komt er:

We starten met op dinsdag 9 februari om 10:30 uur:
Met een heerlijke Core Flow Yoga lesgegeven door Marianne.

Vervolgens hebben we op zaterdag 13 februari om 09:00 uur:
De Zoom Special Moeder & Kids les. Start je dag gezellig en fit samen met je kinderen. Deze special wordt gegeven door Angelique. Voor deze les hebben jullie extra benodigdheden nodig, namelijk; een flesje water, een bal en een knuffel. Ze gaat er een leuke verrassende les ervan maken!

En als laatste hebben we op zaterdag 27 februari om 09:00 uur:
Een splinternieuwe les: “Walk & Shape” gegeven door Lilyan. Wandelen is overal goed voor het versterkt je immuunsysteem, tegen stress, goed voor je houding, afvallen etc. In deze les wandel je in verschillende tempo’s, hartslag verhogend en maken wij plezier! Deze les is voor iedereen goed te doen, geen ingewikkelde choreografie, goed voor zeker 4000 stappen. Tevens is er aandacht voor spierversterkende oefeningen, benen en buik!

Zoom is een programma waarmee je via internet kunt videobellen met PC, laptop of smartphone. Als je dit programma nog niet hebt, geen probleem; je downloadt Zoom (https://zoom.us/pricing) de ‘basic free’ optie op bijvoorbeeld je laptop. In de Zoom omgeving sluit je gemakkelijk aan bij een les door de Zoom ID-code in te voeren. Zo kun je makkelijk thuis toch een leuke les volgen!

De Zoom code van Vrouwfit is: 497 919 4520