Yoga

Yoga bij Vrouwfit

Yoga is de laatste jaren een fenomeen geworden. En dat is niet voor niets. Met yoga leer je je geest, gevoel en lichaam te beheersen.

Bij deze vorm van yoga volgen verschillende houdingen elkaar in een rustig tempo op. Ademhaling en ontspanning zijn de belangrijkste elementen in deze les. Verbeter tijdens deze les je coördinatie, flexibiliteit en kracht.

Door yoga te doen voel je je niet alleen sterker en energieker, maar kunt je ook overdag beter focussen en ‘s nachts beter slapen. Yoga is in feite een vorm van meditatie, waarbij de houdingen en de concentratie op de ademhaling het lichaam leren te ontspannen. Het resultaat is sterker fysiek en een ontspannen geest.

Hatha yoga bij Vrouwfit proberen

Met enthousiaste en ervaren docenten biedt Vrouwfit yogalessen voor iedereen; ongeacht leeftijd, ervaring en conditie. Binnen de lessen bieden de docenten de ruimte om de intensiteit zelf te bepalen. Wil je yoga eens proberen? Onze yoga lessen zijn deel van sportabonnement.

  • Balans
  • Stress verminderen
  • Spierversterking en houding

Rooster yoga

Locatie Dag Tijd
Hooigracht Maandag 16.30 – 17.30
Meld je nu aan!

Wilt u gezellig bij ons yoga lessen volgen?

Of heeft u zin om bij ons mee te doen aan andere lessen? Word dan nu lid bij Vrouwfit, de sportschool exclusief voor vrouwen!
Meld je nu aan!