Per deze woensdag (9 feb) is er een kleine roosterwijziging op in de avond op de Vrouwfit Vijf meilaan locatie. Namelijk;
  • Om 17:30 uur geeft Melissa een Bootyfit-HIIT les (i.p.v. ClubJoy Battle)
  • Om 18:30 uur geeft Melissa een ClubJoy Battle les (i.p.v. Dance Mix)
Wat is een Bootyfit-HIIT les?
Deze les een combinatie les van een Bootyfit les (30 min) en een HIIT les (30 min). Bootyfit is de work-out voor je billen! Bij deze les ga je werken aan de billen en benen. Je doet spierversterkende oefeningen, non-stop. Je gaat je spieren voelen verzuren maar met geweldig resultaat. HIIT is een vorm van intervaltraining, een cardiovasculaire trainingsstrategie die korte perioden van intense aerobic oefening combineert met minder intense herstelperioden, tot het te uitgeput is om verder te gaan.
 
Wat is een ClubJoy Battle les?
Bij deze les ga je werken aan conditie, vetverbranding, coördinatie, rust en evenwicht. Deze effectieve les is geïnspireerd op bewegingen uit de Thai Chi, karate, boksen en vechtsporten uit het verre Oosten. Dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspanningsoefeningen.
 
Dus heb jij zin dan lekker te sporten en heb jij je nog niet ingeschreven voor een groepsles? Schrijf je dan in bij een van deze lessen van Melissa! Ben jij geen lid bij Vrouwfit, maar lijkt jou dit wat? Schrijf je dan hier in om een gratis proefles te volgen.
 
Wist je dat je als je bij OneFit zit, je ook kan sporten bij Vrouwfit?!