We gaan door met de buiten groepslessen

We gaan door met de buiten groepslessen

Onze buiten sportlessen zijn alweer een paar weken in volle gang. Door de inzet van onze enthousiaste leden zijn de lessen een groot succes! Aangezien de overheid heeft aangeraden groepslessen waarbij de hartslag erg verhoogd wordt buiten te organiseren, hebben wij besloten voorlopig een groot deel van onze groepslessen buiten te houden.

Hierbij wat aanvullende informatie:

  • 1 dag in de week zal het weerbericht bekeken worden. Zien wij dat het op een bepaalde dag heel slecht weer wordt, zullen we via de app aangeven dat de groepsles binnen gegeven wordt of afgelast;
  • Een aantal lessen zullen wel binnen gegeven worden. Dit zijn de groepslessen yoga, pilates, clubjoy power en de step lessen. Er wordt rekening gehouden met het laag houden van de hartslag en er wordt goed aangegeven in de zaal waar je wel of niet mag staan voor het handhaven van de 1.5 meter afstand;
  • Net als bij de buitenlessen in juni kan je 2 dagen van tevoren reserveren voor fitness en/of groepslessen. Wij streven ernaar dat een lid 2x per dag kan reserveren zodat een lid bijvoorbeeld 2 groepslessen achter elkaar kan volgen;
  • Tenslotte ben je niet welkom tijdens onze lessen/in onze sportschool wanneer je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

Hoe reserveer ik voor een les/fitness blok?

Bekijk hier hoe je een club account aanmaakt en hoe je moet reserveren voor een les.

Buiten locatie:

De buitenlocatie van de Vijfmei en de Hooigracht zullen hetzelfde blijven als in de maand juni.

De buiten sportlessen van onze Vrouwfit locatie Hooigracht zullen gegeven worden op de bovenste verdieping van Parkeergarage Haarlemmerstraat. Adres: Middelstegracht 50, 2312 TX Leiden.

Deze locatie is op twee manieren te bereiken. Parkeer je auto in de parkeergarage en loop via het trappenhuis naar de bovenste verdieping, het dak. Wanneer je te voet naar de lessen komt, is de ingang van de parkeergarage naast de ingang van Albert Heijn. Adres: Hooigracht 85, 2312 KP Leiden.

De buiten sportlessen van onze Vrouwfit locatie Vijf Meilaan zullen gegeven worden op het grote parkeerterrein van de Vijf Meihal. Adres Boshuizerlaan 3, 2321 SG Leiden.

Deze locatie is te bereiken door je auto te parkeren op de Boshuizerlaan. Is hier geen plek dan kun je je auto parkeren op het parkeerterrein van de Vijf Meihal. Wij vragen jullie dan wel om zo ver mogelijk van de plek waar de groepsles gegeven wordt te parkeren. Fietsen kunnen geparkeerd worden op de Boshuizerlaan. Houdt hierbij natuurlijk rekening met 1,5 m afstand.

Door |juni 22nd, 2020|Algemeen|0 Reacties

Niet mogelijk te reageren.