Helaas moeten wij meedelen dat Vrouwfit opnieuw verplicht dicht moet i.v.m. de nieuwe lockdown. Wij zullen, zoals het eruitziet, in ieder geval gesloten zijn t/m 14 januari 2022. Dit betekend dus dat al onze groepslessen op locatie tot die tijd vervallen, wij niet beschikbaar zijn voor fitness en ook telefonisch niet meer bereikbaar zijn.

Wij zullen onze groepslessen gaan vervolgen via het programma Zoom, zodat je zelf vanuit huis toch heerlijk kan sporten met Vrouwfit. Dit werkt weer precies hetzelfde als eerst. Download Zoom op je computer, tablet of mobiel. Ga 5 min voor start van de Zoomles op “join meeting” en vul hierin de Vrouwfit ID-code “497 919 4520”. Het rooster hierover word dit weekend gemaakt en zal uiterlijk maandag ochtend volledig bekend zijn.

Zoals vorige keren, geven wij ook deze keer weer de mogelijkheid aan leden om hun abonnement voor deze lockdown te bevriezen. Dit betekent dat wij je abonnement stilzetten en dat er niet word afgeschreven zolang Vrouwfit in deze harde lockdown zit. Als je hiervan gebruik wilt maken, mail ons dan naar: aanvraag@vrouwfit.nl, en vermeld hierbij je volledige naam en geboorte datum zodat wij handmatig je abonnement kunnen bevriezen. Geef dit alsjeblieft voor 24 december 2021 aan ons aan.

Heb jij overige vragen kan je ons in deze tijd het beste bereiken door je vraag te sturen naar info@vrouwfit.nl.

Verder wenst het hele team van Vrouwfit je sterkte in deze tijd, mooie feestdagen en alvast een gezond 2022!