Na lang wachten verwacht Vrouwfit haar deuren op woensdag 1 juli weer te openen. 100% zekerheid is er helaas nog niet . Premier Mark Rutte heeft in de betreffende persconferentie van eind mei aangegeven dat sportscholen 1 juli open mogen, mits “dat ook echt kan”. Eind juni zal het Outbreak Management Team (OMT) een advies over de mogelijke heropening naar voren brengen. Om Vrouwfit ‘Corona proof’ te maken zullen een aantal zaken anders verlopen dan jullie van ons gewend zijn. Wij vragen daarom jullie aandacht voor het volgende:

  1. Vrije inloop is niet meer mogelijk omdat wij een max. aantal personen mogen toestaan in onze locaties. Daarom gaan wij werken in tijdsblokken van 50 min per training. Een tijdsblok kun je reserveren in de Vrouwfit app.

  2. Wisselen van tijdsblokken vindt onder begeleiding plaats. Als een tijdsblok voorbij is zullen onze medewerkers dit melden en word je verzocht de sportschool te verlaten. Pas daarna zal de instroom van het nieuwe tijdsblok ingaan. Op deze manier kunnen wij 1,5 m afstand handhaven.

  3. Inschrijven voor een tijdsblok of groepsles kan 2 dagen van te voren. Wij streven er naar dat een lid 2 x per dag kan reserveren, zodat je bijvoorbeeld twee groepslessen achter elkaar kunt volgen.

  4. Je bent niet welkom als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (milde) symptomen hebt gehad: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts. Om dit nieuwe tijdperk zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij jullie begrip voor onze nieuwe regels. Mocht je nog vragen hebben, neem dan hier contact met ons op.