Tijdens de persconferentie van 6 april hebben alle sportscholen te horen gekregen dat 1 september de sportscholen weer opengaan en binnen sporten en contactsport weer toegestaan wordt. Het is dus voor ons nog even wachten. Maar tot dat we weer open mogen blijven we niet stil zitten.

Vrouwfit is achter de schermen ook bezig alles coronaproof te maken. We zorgen ervoor dat onze leden veilig kunnen sporten zodra wij onze deuren mogen openen.

Fitnessapparatuur zal ver genoeg uit elkaar staan. Middels bestickering zal aangegeven worden waar je mag staan. Het Vrouwfit team zal alles extra schoonmaken en desinfecteren.

We zagen deze plotselinge sluiting van de sportscholen ook als een kans om de sportscholen nog even te verbouwen en op te knappen. Zo krijgt de Hooigracht een veel grotere aerobic zaal waar we nu nog meer leden in kwijt kunnen en één grote fitnessruimte. De Vijf Meilaan heeft een fris likje verf gekregen. En natuurlijk is alles extra grondig schoongemaakt.

Kan het virus doorgegeven worden via zweet?

Het virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus in de lucht. Daarom is het van belang om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Het team van Vrouwfit is je heel dankbaar als je ons blijft steunen in deze moeilijke tijd. Wanneer het haalbaar is voor jou om het abonnement niet te laten bevriezen, geef dan in een e-mail aan mascha@vrouwfit.nl aan dat jij ervoor kiest om het incasso door te laten lopen.