Vrouwfit doet ook dit jaar weer haar gezellige en sportieve zomeractiviteiten. En onze jaarlijkse strand workout op de Vlietlanden hoort hier dan ook zeker bij, doe jij dit jaar ook mee?!

Op donderdag 27 juni gaat Vrouwfit voor jou een goede workout geven die je heerlijk in de buitenlucht kan doen. Na dat je hard getraind hebt gaan we erna gezellig met ze alle lunchen bij Waterfront Vlietlanden. Voor maar €12,50 heb je een heerlijke dag samen met Vrouwfit. Om 10:30 uur gaan we van start dus zorg dat je op tijd bent. 

Inschrijven en betalen voor deze Vrouwfit zomer actie kan op allebei de locaties. Kan je vòòr donderdag 27 juni niet aanwezig zijn op Vrouwfit om jezelf hiervoor in te schrijven maar wil je wel heel graag mee doen, geen probleem. Stuur dan een email naar vijfmei@vrouwfit.nl met als onderwerp “Inschrijving strand workout Vlietlanden” en vermeld in de mail verder je voor- en achternaam, op welke locatie je ingeschreven staat en natuurlijk dat je graag mee wilt doen met deze superleuke workout.

Wij hopen je graag donderdag 27 juni te zien!

Zet het maar alvast in je agenda:

Wanneer: donderdag 27 juni
Tijd: 10.30 uur
Kosten: €12.50 inclusief lunch met koffie, thee of fris
Waar: bij restaurant Waterfront Vlietlanden