Mega actie met Powerslim bij Vrouwfit

Er is een tijdelijke kortingsactie bij Vrouwfit voor Powerslim. Starterspakket is afgeprijsd van €159,- naar €99,95! hij is nergens ander zo goedkoop te krijgen. Heb jij altijd al voor een langere tijd gezonder willen leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?

Samen met Powerslim krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Vrouwfit heeft 3 geweldige Powerslim coaches; Fleur, Kim en Mascha die jouw gratis coachen zodat jij gemakkelijk je doelen behaald. Met Powerslim betaal je dus alleen voor de Powerslim producten, de coaching, begeleiding en meet en weeg momenten zijn volledig gratis.

Kortom deze actie wil je niet mis lopen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van onze coaches.

Interesse? Mail ons!