De tweede stap van het openingsplan gaat in per 19 mei. Dit betekend dat er dan een aantal coronamaatregelen worden losgelaten of aangepast, als de cijfers dit toelaten. Voor Vrouwfit betekend dit dat wij wel open mogen onder voorwaarden.
Een voorwaarden is dat grotere groepslessen binnen niet zijn toegestaan. Buiten sporten in groepsverband kan weer. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Het reserveren voor een groepsles is verplicht. Dit kan via de Vrouwfit app of via je ledenaccount op de computer. Lees hier verder hoe dat werkt.
 
Omdat wij binnen geen groepslessen mogen geven hebben wij ervoor gekozen om onze groepslessen buiten te geven, maar ook voor de liefhebbers blijven wij een aantal lessen geven online via Zoom. Om met de Zoom lessen mee te doen hoef je op Zoom alleen maar de Vrouwfit Zoom ID-code in te vullen bij join a meeting. Onze code is:  497 919 4520.
 
De buitenlocaties van Vrouwfit zijn op 3 verschillende plekken. Bij de Hooigracht locatie is dit: een privé parkeerplaats aan de Middelstegracht (direct achter Vrouwfit Hooigracht) Je kan deze locatie bereiken via Vrouwfit zelf. Bij de Vijf meilaan locatie verschilt het per les. De twee buitenlocaties zijn:  het parkeerterrein bij de Vijf Meihal en bij de Hoflandbrug op het korte Vlietpad, tegenover Intratuin Voorschoten (aan de Vliet).
 
Vrouwfit leent ook fitnessmateriaal uit voor deze buiten lessen. Als jij gereserveerd hebt voor een les en je hebt materiaal nodig dan kan je dit voor je les ophalen bij Vrouwfit. Wat wij uitlenen: fitness/yoga matjes, BRN-sticks, steps en weerstandsbanden. Breng je geleende materiaal weer terug naar Vrouwfit na je groepsles. Je eigen fitness materiaal meenemen is natuurlijk ook mogelijk.
 

Belangrijke regels bij het reserveren:

  • Reserveren voor een buiten groepsles is verplicht;
  • Reserveren voor een online groepsles is niet verplicht, maar hebben wij liever wel;
  • 2 dagen voor start van de buiten groepsles gaat de reservering open (vanaf 00:00 uur);
  • 7 dagen voor start van de online groepsles gaat de reservering open (vanaf 00:00 uur);
  • Een buiten groepsles moet minimaal 4 reserveringen hebben, bij 3 of minder word de les automatisch geannuleerd. Dit gebeurd 1 uur voor start van de les. Leden die hiervoor wel gereserveerd hadden krijgen dan een automatisch pushbericht en e-mail dat hun les geannuleerd is;
  • Het annuleren van je reservering is verplicht als je uiteindelijk niet meer kan komen voor de groepsles;
  • Als de les vol zit kunnen leden zich op de wachtlijst inschrijven. Bij een annulering schuift het eerste lid door naar een reservering en krijgt hier een push bericht en mail van.