Kim Rijsbergen
Kim RijsbergenFitness en Groepslesinstructrice, PowerSlim Coach
Ik ben Kim en ik werk al 9 jaar met veel plezier bij Vrouwfit. Naast de begeleidingen in de Fitness ben ik sinds 3 jaar ook PowerSlim Coach. Ik heb nu zo’n 80 dames begeleid bij het afvallen. Het doet me goed om te zien dat iemand weer goed in haar vel zit na het bereiken van het gewenste streefgewicht. Heb jij een vraag of wil je ergens meer informatie over ontvangen? Dan kun je altijd bij mij terecht.
Esther Loos
Esther LoosFitness en Groepslesinstructrice, PowerSlim Coach
Mijn naam is Esther en ik ben sinds 2011 werkzaam bij Vrouwfit. Ik help jullie bij de receptie en in de fitnessruimte. Ook geef ik diverse groepslessen zoals Powerfit, Pilates,Yoga, Zumba en aerobiclessen. Daarnaast ben ik gecertificeerd Powerslimcoach. Zo begeleid ik je in het sporten en ondersteun je bij het halen van je streefgewicht! Kan ik jou helpen met het behalen van je doelen?
Fleur van Lammeren
Fleur van LammerenFitnessinstructrice, PowerSlim en voedingscoach
Mijn naam is Fleur en ik werk sinds 2007 bij Vrouwfit. Mijn passie ligt vooral bij het helpen van mensen met bijzondere behoeften, mensen met klachten en blessures ondersteunen zodat ook zij lekker kunnen sporten. Hiervoor heb ik mijn Master Fitness afgerond in 2010. Het begeleiden van de oudere dames is iets waar ik ook erg van geniet. Elke dinsdag- en donderdagmiddag maken we er weer een feestje van! Daarnaast begeleid ik de Powerslimmers en geef ik het SuperVitaal uur, een les over voeding- en voedingsgewoontes. Sinds 2016 ga ik elke maandagavond en zaterdagochtend lekker naar buiten voor de Powerwalk. Dit maakt mijn baan lekker uitdagend en gevarieerd!
Wil je een keer een nieuw trainingsschema of voedingsadvies, je kan me altijd even aanspreken!
Zoë van Mansfeld
Zoë van MansfeldYogadocente
Mijn naam is Zoë, ik verzorg yoga lessen bij sportcentrum Vrouwfit. Naast mijn drukke baan als docente op een middelbare school kan ik mijn rust helemaal vinden in de yoga. Het beoefenen van yoga helpt mij om de focus van het hoofd te verschuiven naar het lichaam en de ziel, en om een evenwicht te vinden tussen deze. Wil jij ook ervaren hoe het is om alle drukte om je heen even los te laten en de focus volledig naar je lichaam te brengen dan zie ik je graag een keer verschijnen in één van mijn yogalessen.
Angelique Rosmolen
Angelique RosmolenGroepslesinstructrice
Mijn naam is Angelique Rosmolen en geef sinds 2007 wekelijks met heel veel plezier sportlessen bij Vrouwfit. De lessen die ik geef zijn diverse aerobicslessen, kids-lessen en Pilates, Naast een leuke administratieve baan kijk ik elke keer weer uit naar de wekelijkse momenten van de groepslessen bij Vrouwfit. Ik geniet er elke week weer van wanneer ik de reeds bekende groepen of nieuwe leden mag ontmoeten, allemaal met een sportieve of doelgerichte missie. Tijdens de lessen probeer ik elke keer weer onderscheidende en vernieuwende elementen in te brengen. Hierdoor hoop ik dat alle kanjers die ik les geef met een voldaan gevoel en een glimlach de zaal verlaten na afloop! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende les, ben jij er ook een keertje bij?
Rosaline Mendez
Rosaline MendezGroepslesinstructrice
Hoi, mijn naam is Rosalina en ik geef zumbalessen bij Vrouwfit. Toen ik naar Nederland verhuisde was ik op zoek naar een baan waarbij ik in contact kon komen met mensen, aangezien ik al sinds mijn 13e dans ben ik het in die richting gaan zoeken. Ik vind het heerlijk om Zumba te mogen geven, samen met de mensen die in mijn les staan bouwen we elke les weer een feestje. Ik ben er van overtuigd dat bewegen op fijne muziek ervoor zorgt dat je jezelf gezonder voelt, dat het je vrolijk maakt en dat het je helpt om de dingen in het leven op een positieve manier te bekijken en te benaderen. In mijn les zijn er slechts twee regels: “Feel the music and smile”! Kom jij ook een keer naar onze eigen “zumba-party” want we maken van elke les één groot feest!
Wendy Metselaar
Wendy MetselaarGroepslesinstructrice
Ik ben Wendy en ben in 2003 begonnen bij Vrouwfit. Ik geef diverse aerobiclessen, Bodyboxx en Powerfit. Vooral de Powerfit is een favoriete les, hierin kan ik al mijn energie kwijt, maar wil ik ook jullie als klant motiveren om tot het uiterste te gaan. De les is enorm effectief en je merkt snel resultaat.
Kom jij ook een keer een lesje bij mij volgen?
Nathalie Beekman
Nathalie BeekmanGroepslesinstructrice
Mijn naam is Nathalie en ik sta vooral bekend om mijn motiverende stem tijdens mijn lessen. Ik geef o.a. Bodyboxx, Battlefit en Powerfit en sinds een jaar kan ik mijn rust ook vinden tijdens Pilateslessen. De veelzijdigheid van dit werk en de verschillende mensen spreken mij enorm aan. Wil jij ook een uur lang gemotiveerd worden om tot het uiterste te gaan, dan zie ik je graag een keer verschijnen bij één van mijn lessen.
Manouk Sassen
Manouk SassenFitnessinstructrice en Powerslimcoach
Hallo allemaal, mijn naam is Manouk en ik ben sinds 2009 werkzaam bij Vrouwfit. Begonnen als stagiaire en sinds 2010 ook echt werkzaam binnen het team. De sfeer en het persoonlijke contact wat je met de klanten opbouwt spreekt mij erg aan en dat is naar mijn idee ook waarin Vrouwfit zich onderscheidt met andere sportcentra.
Sinds kort zijn we gestart met cursussen voor ouderen dames en dames met overgewicht. Ik wil niet alleen het afvallen centraal laten staan, maar ook duidelijk maken dat sporten in een gezonde leefstijl thuishoort. Tijdens deze cursus willen we het bewegen als positief laten ervaren om dit zo in het dagelijkse ritme toe te passen.
Sinds kort ben ik ook aan de slag gegaan met het geven van de Pole-fitness lessen, hiervoor heb ik al heel wat uurtjes in de paal gehangen om de technieken zelf onder de knie te krijgen. Lijkt dat jou ook wel wat dan zie ik je graag binnenkort in de les verschijnen!
Jane Jackson
Jane JacksonGroepslesinstructrice
Ik ben Jane en ik ben sinds 1999 actief bij Vrouwfit. Ik ben begonnen als klant, toen er aan mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden om zelf instructrice te worden, wist ik het wel! Naast mijn baan als Stewardess, ben ik in 2001 de opleiding tot aerobicsdocent gaan volgen.
Sindsdien verzorg ik met veel plezier en energie freestyle groeplessen. Vooral het cardio gedeelte vind ik top! Daar kan ik mijn eigen creativiteit in kwijt. En wat een kick als de hele groep staat mee te ‘dansen’ (“So you think you can dance” here we come” 😉 )
De energie die je terugkrijgt tijdens één uur les is enorm,en dat helpt mij dan weer door mijn jetlag heen!
Dus vlieg een keer mee in de les en ervaar ook het energie, want time flies when your having fun!
Ellen Bodegraven
Ellen BodegravenGroepslesinstructrice
Hallo allemaal. Ik ben Ellen en geef sinds 2006 les bij Vrouwfit. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS heb ik mijn aerobics en fitness diploma gehaald en ben direct aan de slag gegaan met lesgeven.
Met veel plezier en energie ben ik begonnen bij de locatie aan de Herengracht en later ook bij de Vijf meilaan. Ik vind het heerlijk om na een lange dag werken op de sport BSO door te fietsen naar Vrouwfit om nog een avond te knallen in een zaal vol met enthousiaste dames, want ja… Wie krijgt daar geen energie van?!
Zoals jullie begrijpen, stil zitten is niks voor mij, dus doe is gezellig een lesje mee! Tot snel 🙂
Melissa Heruer
Melissa HeruerGroepslesinstructrice
Ik ben Melissa Heruer en ik werk nu 5 jaar bij Vrouwfit. Ik begon met de Zumbales op vrijdag en daar zijn de Clubjoy Power en de Clubjoy Fit&Shape bijgekomen. Ik vind het geven van groepslessen geweldig. De energie, enthousiasme en vrolijkheid zijn mijn steekwoorden. Plezier staat voorop in mijn lessen!
Fayola Antonius
Fayola AntoniusZumba Instructrice
Mijn naam is Fayola en ik geef zumbalessen bij Vrouwfit. Ik kan helemaal op gaan in de muziek tijdens de lessen. Tijdens mijn lessen voel je je heel even alsof je op vakantie bent in een warm, subtropisch vakantieoord en vergeet je dat je eigenlijk gewoon keihard calorieën aan het verbranden bent! Kom je ook een keertje meeswingen?
Cynthia van Vonno
Cynthia van VonnoGroepslesinstructrice
Mijn naam is Cynthia en ik geef groepslessen bij Vrouwfit. Na een aantal jaar fanatiek lessen volgen werd er aan mij gevaagd of ik het niet leuk zou vinden om voor de groep te staan in plaats van ertussen. Dat leek mij wel wat. In 2013 heb ik de opleiding tot groepslesdocent gevolgd bij NIFAA. Ik vind het leuk om te zien dat een hele groep dames binnen 5 minuten een dansje kan doen die ik ze heb geleerd. Ook weet ik na het volgen van de opleiding meer over het menselijk lichaam en zie ik het als een uitdaging om daar steeds nieuwe oefening voor te zoeken. Kom jij een keertje mee swingen bij één van mijn lessen?
Yvonne Laterveer
Yvonne LaterveerGroepslesinstructrice
Hallo allemaal, mijn naam is Yvonne. Ik geef bij Vrouwfit hardlooptrainingen, bootcamp en spinninglessen.
Naast mijn drukke baan als docent op een middelbare school vind ik het heerlijk om na een uur spinning zwetend van de fiets te stappen en te zien dat ik hetzelfde resultaat bereikt heb bij mijn deelnemers. Tijdens de spinningles is het altijd een uitdaging om een goede les neer te zetten op de bijpassende muziek. Heb jij zin om je eens goed in het zweet te werken dan ben je bij mij aan het goede adres! Mag ik je binnenkort verwelkomen in één van mijn lessen?
Milou Rademaker
Milou RademakerFitness- en groepslesinstructice
Mijn naam is Milou en ik ben 25 jaar.
Drie jaar geleden heb ik bij Vrouwfit/NIFAA mijn diploma behaald tot groepslesdocent.
Ik geef ondertussen verschillende groepslessen, variërend van bodypump, aerobics, xcore, yoga etc. Dit doe ik met veel plezier!
In januari start ik met mijn fitnessopleiding en kan ik je ook in de fitness optimaal begeleiden!
Ben je benieuwd naar mijn lessen, kom dan een keertje meedoen op woensdagochtend bij de locatie Hooigracht! Dan zorg ik voor de goede beats en nodige zweetdruppels!
Laila van der Hoek
Laila van der HoekFitness- en groepslesinstructrice
Mijn naam is Laila en ik ben begonnen met stage lopen bij Vrouwfit in 2014. In 2015 heb ik mijn Fitnesstrainer A diploma behaald en heb ik me verder verdiept in Personal Training. In 2016 heb in mijn opleiding tot groepslesdocent met succes afgerond dus tegenwoordig kan je me ook tijdens de Bodyshape en BBB lessen tegenkomen. Op woensdagavond zorg ik altijd dat er een uitdagende circuittraining voor je klaarstaat bij de locatie Hooigracht! Wil jij een nieuw trainingsschema of zoek je wat meer uitdaging en durf je de circuittraining aan, maak dan een afspraak of kom langs op woensdagavond 18.30 en dan help ik je graag!
Esther Kang
Esther KangFitness- en groepslesinstructrice
Hoi ik ben Esther!

In 2014 heb ik mijn Fitness A en opleiding tot groepslesdocent bij NIFAA gehaald. Ik werk mijn vaste uren op donderdag- en vrijdagavond bij de locatie Hooigracht. Op woensdagavond geef ik de Pole Fitness lessen bij de locatie Vijf Meilaan.
Ik volg nu ongeveer twee jaar Pole Fitness lessen en ik kan er inmiddels geen genoeg van krijgen. Ik heb de opleiding gevolgd zodat ik de lessen ook mag geven. Het is een intensieve en uitdagende work out, waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Er is oneindig veel te leren, je daagt jezelf continu uit en je blijft iedere keer opnieuw je grenzen verleggen. Bovendien doe je dit niet alleen, maar samen met anderen: je motiveert, inspireert en helpt elkaar in de les om een oefening onder de knie te krijgen. Zodra het nog lukt ook, geeft dit zo’n ontzettende kick en iedereen klapt en juicht voor elkaar, wat gelijk zorgt voor een gezellige sfeer in de les. Vooral de verbaasde gezichten van klanten op het moment dat ze net een nieuwe oefening onder de knie hebben gekregen zijn onbetaalbaar!
Ben je stiekem nieuwsgierig geworden en wil je dit gevoel ook ervaren? Dan ben je uiteraard van harte welkom 🙂

In Opleiding