Esther geeft op de Vrouwfit Hooigracht locatie normaal gesproken de do-in yoga lessen. Helaas kan zij voor onbepaalde tijd haar eigen lessen niet geven. Hier voor in de plaats zijn nu Yvonne en Maroeska die haar lessen opvangen.

Iedere donderdag avond om 17:30 uur geeft Yvonne op haar manier de do-in yoga les.
Do-In is een van de vele yogavormen. Bij deze vorm van yoga gaat het om je fysiek en mentaal fitter voelen. De nadruk ligt dus niet op het zo perfect mogelijk uitvoeren van ingewikkelde houdingen, maar jezelf weer in balans brengen door yogaoefeningen. De strekkingen, het kloppen en zeker het masseren van de verschillende drukpunten geeft een geweldig resultaat. Je krijgt ontspannen spieren en ze raken goed doorbloed, zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarnaast krijg je, door de aandacht voor ademhaling tijdens de les, ook een rustige geest: lichaam en geest worden weer één.

En iedere vrijdag ochtend om 10:15 uur staat Maroeska voor jou klaar met een Hatha Yoga les.
Hatha is een traditionele vorm van yoga en is toegankelijk voor iedereen. Er komen staande, zittende en liggende houdingen aan bod. De houdingen wisselen elkaar in een rustig tempo af en worden iets langer ‘vastgehouden’. Deze lessen kunnen rustig en meditatief zijn, maar zijn soms ook fysiek en uitdagend, met een sterke nadruk op het volgen van de ademhaling. De les eindigt met de ‘Savasana’ waarin we lichaam en geest volledig ontspannen.

Schrijf je in via PC of via de app om mee te kunnen doen aan deze twee heerlijke lessen. Om even heerlijk te ontspannen.