Billen zijn hot!

We willen ze groter, ronder, gespierder en voller. We willen de billen van Kylie Jenner, of die van J-Lo. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? Bilexpert Carlos Lens ging op zoek naar de mooiste billen van ons land en vroeg de eigenaressen hoe zij aan hun kick-ass kont komen. Hij heeft de bootyfit workout op de markt gebracht en is nu ook bij Vrouwfit per 1 juni!

Bootyfit bij Vrouwfit

Tijdens deze workout werk je aan de billen en benen met de speciale bootyband van Carlos Lens! De door Carlos Lens ontwikkelde bootyband voelt super zacht aan en is lekker breed. Daardoor snijdt hij niet in je benen en krult hij niet op. Met de antislip cirkels blijft de band bovendien stevig op zijn plek zitten. Deze workout duurt 30 minuten.

Bootyfit op het lesrooster

Locatie Vijf Meilaan:

  • Maandag 8.45-9.15 uur
  • Maandag 17.30-18.00 uur
  • Vrijdag 13.30-14.00 uur

Locatie Hooigracht:

  • Maandag 16.30-17.00 uur
  • Donderdag 16.00-16.30 uur
Wie is Carlos Lens ?
Carlos lens is een bekende personal trainer. Hij vertaalt trends naar aantrekkelijke trainingsprogramma’s voor zowel particulieren als sportscholen. In the zero’s haalde hij de aerobicvorm Tai Bo uit The States naar Nederland. Hij vertelde erover op televisie wat resulteerde in honderden fitnessinstructeurs op wat leidde tot een ware rage. Zijn instructievideo werd zo populair dat die nu nog steeds de best verkochte fitnessvideo allertijden is.

De trend die Carlos nu ziet, is de focus op billen. Sterren als J.Lo en Kim Kardashian hebben het schoonheidsideaal veranderd: een mooie booty nu hotter dan ooit. Met een uitgebreid programma helpt Carlos nu vrouwen de shape te bereiken waar zij van dromen.

Je kent Carlos van televisie. Zijn eigen ochtendprogramma Move That Body was jarenlang op Net5 te zien en hij trad op als de fitness-expert in tv-programma’s als Big Diet en De Gouden Kooi.

Naast al deze werkzaamheden is Carlos ook nog personal trainer. Carlos heeft met veel bekende Nederlanders gewerkt, waarvan Linda de Mol na 15 jaar nog steeds een van zijn klanten is.