Wij hebben goed nieuws! Vrouwfit heeft telefonisch contact gehad met NL Actief. Zij hebben ons laten weten dat je NIET hoeft te reserveren om bij Vrouwfit gebruik te maken van de fitnessruimte.

Vrouwfit heeft dus besloten dat wij het reserveren voor fitness (cardio en kracht apparaten) laten vervallen! En hebben wij dus voor de fitness gewoon vrije inloop. De gesloten schoonmaak blokken komen hierdoor ook te vervallen. Medewerkers maken tussendoor schoon.

Voor de groepslessen houden wij nog wel de reserveringen even aan. Zo kunnen wij handhaven dat als de les binnen gegeven wordt (ivm slecht weer) dat wij de 1,5 meter kunnen handhaven.

Wel is het nog steeds voor ieder lid VERPLICHT een club account aan te maken en de app geïnstalleerd op je smartphone. Deze app wordt jouw digitale pasje om toegang te krijgen in de sportschool. Je houdt je mobiel met barcode onder de scanner die geplaatst staat bij de bar. Dit is je toegang tot Vrouwfit en kunnen wij ook handhaven wie er allemaal de sportschool betreedt.