De buiten sportlessen van onze Vrouwfit locatie Hooigracht zullen gegeven worden op de bovenste verdieping van Parkeergarage Haarlemmerstraat. Adres: Middelstegracht 50, 2312 TX Leiden.

Deze locatie is op twee manieren te bereiken. Parkeer je auto in de parkeergarage en loop via het trappenhuis naar de bovenste verdieping, het dak. Wanneer je te voet naar de lessen komt, is de ingang van de parkeergarage naast de ingang van Albert Heijn. Adres: Hooigracht 85, 2312 KP Leiden.

De buiten sportlessen van onze Vrouwfit locatie Vijf Meilaan zullen gegeven worden op het grote parkeerterrein van de Vijf Meihal. Adres Boshuizerlaan 3, 2321 SG Leiden.

Deze locatie is te bereiken door je auto te parkeren op de Boshuizerlaan. Is hier geen plek dan kun je je auto parkeren op het parkeerterrein van de Vijf Meihal. Wij vragen jullie dan wel om zo ver mogelijk van de plek waar de groepsles gegeven wordt te parkeren. Fietsen kunnen geparkeerd worden op de Boshuizerlaan. Houdt hierbij natuurlijk rekening met 1,5 m afstand.