De maand juni betekent bij Vrouwfit elk jaar weer, extraatjes voor onze leden! We toveren juni om in juni ledenmaand en hebben weer leuke activiteiten voor jullie in petto.

Vrouwfit smoothie week

Wat: Elke dag een heerlijke smoothie! Kom jij proeven?
De recepten vind je terug op onze Facebookpagina.

Waar: Vrouwfit Vijf meilaan en Herengracht

Wanneer: Van 1 tot 5 juni

 

Tupperware Party NIEUW!!

Wat: Een ouderwetse tupperware party, wie kent ‘m niet? Scoor jij vanavond je nieuwe drinkbeker voor tijdens het sporten? Of vul jij je basis-keukenassortiment aan? Kom zeker langs!

Waar: Vrouwfit Vijf meilaan

Wanneer: maandag 13 juni van 19:30 tot 20:30 uur

 

Yoga: Primary series           

Wat: De Primary series zijn een traditionele vaste reeks van yoga-  houdingen, waarbij kracht en flexibiliteit worden afgewisseld. De            asana’s/houdingen zijn vloeiend mat elkaar verbonden door een   combinatie      van ademhaling en beweging (Vinyasa’s).

Waar: Vrouwfit Herengracht

Wanneer: woensdag 15 juni

Tijd: 20.30 tot 22:00 (!)

 

Moeder & kind middag

Wat: Lekker sporten terwijl je kind(eren) vermaakt worden? Deze middag kan het bij Vrouwfit! Terwijl jij jezelf uitdaagt in de fitnessruimte, zullen de kinderen in de zaal onder leiding van een instructrice een uurtje sportief bezig zijn : dansjes, en uitdagende spelletjes. Na afloop ontvangen zij een ‘echt’ sportdiploma!

Waar: Vrouwfit Herengracht

Wanneer: vrijdag 17 juni, van 14:00 tot 15:00 uur

Leeftijd: 4 t/m 7 jaar (jongens en meisjes!)

 

Park Yoga

Wat: een uurtje heerlijk ontspannen met yoga in het park. een briesje kan de ademhaling verdiepen, de warmte van de zon kan de spieren soepeler maken, een lieveheersbeestje kan je uitnodigen om concentratiepunt te zijn.

Waar: de Vliet, nabij de Stevenshof brug

Wanneer: zondag 19 Juni van 11:30 tot 12:30 uur

 

Drakenkano + Lunch NIEUW!!

Wat: Een Drakenkano is een avontuurlijke groepsactiviteit, je kan met 11 volwassenen in deze kano. Vooraf krijg je uitleg en een routekaart mee die jullie door smalle slootjes leidt. Na afloop is er een lunch bij restaurant het Waterfront.

Waar: Vlietlanden

Wanneer: dinsdag 21 Juni van 10:00 – 12:00

Kosten: €9,00

 

Suppen  NIEUW!!

Wat: Stand up paddling (suppen) is de snelst groeiende boardsport ter wereld.

Op dit moment zie je met suppen een enorme groei in de fitness – en outdoorwereld. Suppen kan heerlijk ontspannen beoefend worden, maar ook als totale work out. Doordat suppen door bijna iedereen en bijna overal is te beoefenen, wordt het op dit moment enorm opgepikt in de hele wereld.
Waar: Rietpolderweg 2, Vlietlanden

Wanneer: vrijdag 24 Juni van 10:00 – 11:00

Kosten: € 5,00

 

Cronesteyn Workout

Wat: Een  één  uur durende circuittraining op het grote veld in het Cronesteynpark met als afsluiting een heerlijke barbecue.

Waar: Cronesteynpark

Wanneer: woensdag 29 juni van 18:00 tot 20:30 uur

Kosten: € 5,00