Helaas kunnen we elkaar een tijdje niet op de sportschool treffen, maar uiteraard helpen we je om thuis fit te blijven! Zo kun je als lid van onze club kosteloos gebruik maken van HOW@home; een digitaal platform met meer dan 100 workouts (o.a. XCORE®, BRN®, Fitness, BOX, Yoga en nog veel meer)! Genoeg om de komende tijd mee door te komen en thuis in beweging te blijven. Meer weten? Lees onderstaande mail.  

Wat is HOW@home? 

HOW@home is hét online streaming kanaal waar je op elk gewenst tijdstip & locatie kunt trainen met workouts als BRN®, XCORE®, Fitness, Box, BBX (billen), yoga en pilates! Denk aan Netflix, maar in plaats van binge-watchen blijf je super fit met toffe workouts. Groepslesfanaat of fitness junkie; voor iedereen wat wils. Het enige wat je nodig hebt is een beeldscherm en internetverbinding. 

Elke vrijdag om 07:00 komt er een nieuwe workout online: zo raak jij nooit verveeld!

Wil jij nou thuis ook graag gebruik maken van HOW@home, mail ons dan: info@vrouwfit.nl. Dit is speciaal en alleen voor onze Vrouwfit leden!

Hoe kom jij aan je trainingsmaterialen?  

HOW@home biedt workouts aan met en zonder trainingsmateriaal. Het is ook mogelijk om materiaal aan te schaffen via www.shopbyhow.nl. Met onze kortingscode ontvang jij 10% extra korting via de webshop op een XCO-trainer, BRN-set en/of LXR-bag!