Jouw favoriete workouts. Overal waar je bent.

Beschikbaar op al jouw apparaten. Jouw favoriete video’s, beschikbaar waar je maar wilt.

We kunnen er niet omheen: COVID-19 (beter bekend als het coronavirus). Iedereen krijgt met de gevolgen te maken, helaas dienen wij als club de deuren tijdelijk dicht te houden. Toch kunnen we ons voorstellen dat je de komende periode ook vanuit je eigen huis wilt kunnen sporten. Daarom bieden we exclusief aan onze leden gratis“HOW at home” aan! Zo kun jij je workouts vanuit huis voortzetten!

Wat is HOW at Home?

HOW at Home is een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan. Dit betekent dat jij op welke locatie dan ook lessen kunt volgen. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, internetverbinding, koptelefoon of speakers en natuurlijk de juiste sportmaterialen. 

De workouts die je gratis kunt volgen zijn:

  • BRN®
  • XCORE®
  • LXR strength
  • LXR mobility
  • PRISON_WORKOUT
  • Pilates

Interesse? Mail naar aanvraag@vrouwfit.nl

Steun Vrouwfit!

Je kan Vrouwfit steunen door een e-mail te sturen naar: mascha@vrouwfit.nl en hierbij aangeven dat je jouw abonnement NIET wilt bevriezen maar het incasso door laat lopen.

Waar kan ik terecht als ik nog meer vragen heb?:

Wij proberen al onze leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Als je vragen hebt zijn wij telefonisch niet bereikbaar, wel kan je terecht op de volgende kanalen/plekken:

Geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk eerst in je spambox, en mail anders naar:  info@vrouwfit.nl zodat wij je e-mail kunnen aanpassen in ons ledensysteem.

Als je nergens je antwoord hebt kunnen vinden kan je altijd nog hier terecht:

Hopelijk hebben wij hiermee voldoende informatie gegeven over de situatie op dit moment.