De herfst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw kwartaal vol energie en plezier bij onze kwartaallessen. Onze toegewijde docenten staan te popelen om samen met jou het herfstkwartaal op spectaculaire wijze af te trappen tijdens onze spookachtige kwartaal release party!

Als je nog nooit eerder hebt deelgenomen aan onze lessen, dan is dit hét moment om aan boord te springen! Iedereen, van beginners tot gevorderden, begint hier op gelijke voet. Laat je meeslepen door de opwinding, trek je engste Halloweenkostuum uit de kast, en laat je leiden door onze enthousiaste groepslesdocenten.

Maandag 25 september:
ClubJoy Power® (Voorschoten) – 09:15 uur
ClubJoy Battle® (Voorschoten) – 18:30 uur
ClubJoy Power® (Voorschoten) – 19:30 uur
BRN® (Hooigracht) – 19:30 uur

Dinsdag 26 september:
BRN® (Vijfmei) – 18:30 uur
ClubJoy Power® (Vijfmei) – 19:30 uur
ClubJoy Power® (Hooigracht) – 19:30 uur

Het thema voor deze releaseparty’s is Halloween! Kom in je meest creatieve en angstaanjagende Halloweenkostuum en laat je verbeelding de vrije loop. Hoe enger, hoe beter! Jouw kostuum zal de feestvreugde alleen maar verhogen, dus ga all out en maak deze releaseparty’s nog leuker!

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op 25 en 26 september voor een onvergetelijk kwartaalstart lessen. Bereid je voor op een spookachtig goede tijd en laat ons samen de herfst in stijl verwelkomen. Tot dan!