Vrouwfit is vanwege de nieuwe maatregelen nu elke dag geopend van 08:00 tot 17:00 uur (ook in het weekend!). Wij hebben hierop onze lesroosters op aangepast. Zo zijn er ochtendlessen, nieuwe middaglessen en avondlessen via Zoom.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nieuwe lessen erbij:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-Buikspier Kwartier:
15 minuten lang werken aan je core. Heel makkelijk te combineren met je eigen fitness routine of met de groepsles HIIT of Clubjoy Battle die erna is.

-Circuittraining:
Circuit training is een vorm van krachttraining waarbij met een hogere intensiteit en snelheid getraind wordt. Het is een trainingsmethode om de kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Tijdens een training worden verschillende oefeningen gedaan die in een circuit uitgevoerd worden. De oefeningen worden gedaan voor alle spiergroepen in het lichaam. Tussen de oefeningen zijn geen periodes van rust. Er wordt zo snel mogelijk van de ene naar de andere oefening overgestapt. Als alle oefeningen uitgevoerd zijn volgt een periode van 2 minuten rust. Na deze rustperiode wordt het circuit weer uitgevoerd. Het circuit wordt in totaal 3 keer gedaan.

-BRN-Shape Mix:
Dit is een les waarbij de groepslessen BRN en Bodyshape gemixt worden tot 1 speciale les waarbij je je gehele lichaam traint! Dus hou je van de BRN lessen en/of de Bodyshape lessen, wil jij thuis lekker vanuit je woonkamer je hele lichaam trainen?! Dan is dit dé les voor jou!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gelieve je altijd inschrijven voor ook de online Zoom lessen via de Vrouwfit app. Zo weet de docent hoeveel mensen er ongeveer mee doen, maar krijg jij ook een pushbericht als de les uitvalt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mee doen aan de Zoom lessen? Dit werkt weer precies hetzelfde als eerst. Download Zoom op je computer, tablet of mobiel. Ga iets voor start van de Zoomles op “join meeting” en vul hierin de Vrouwfit ID code “497 919 4520”.