Een revolutionair on-demand video platform

FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips in snackformaat. In te starten waar en wanneer het jou uitkomt. De perfecte ondersteuning om fit te worden én te blijven.

Speciaal voor Vrouwfit leden

Als een cadeautje voor als onze leden hebben geven wij gratis fitsnacks account. Ben jij lid bij ons? Stuur dan snel een e-mail naar anouk@vrouwfit.nl voor een persoonlijke code. Zo kan je thuis lekker blijven sporten!

Te bekijken via je smartphone, tablet, pc, laptop & smart tv

Gebruiksgemak, daar draait het om op FitSnacks.TV! Workouts op het werk, of juist lekker thuis sporten? Dat kan! Bekijk ook onze inspirerende lifestyle video’s, bijvoorbeeld als je onderweg bent of gewoon fijn aan het ontspannen op de bank. FitSnacks.TV is er voor je wanneer jij wilt.

FitSnacks.TV is tevens te gebruiken als aanvulling op je vaste sportmoment, onder begeleiding van een professionele coach. Want wij geloven in training onder begeleiding van een professional in combinatie met online support. De coach houdt je aandacht bij de oefeningen en het platform helpt je op elk moment dat je niet in de sportschool kunt zijn.

Steun Vrouwfit!

Je kan Vrouwfit steunen door een e-mail te sturen naar: mascha@vrouwfit.nl en hierbij aangeven dat je jouw abonnement NIET wilt bevriezen maar het incasso door laat lopen.

Waar kan ik terecht als ik nog meer vragen heb?:

Wij proberen al onze leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Als je vragen hebt zijn wij telefonisch niet bereikbaar, wel kan je terecht op de volgende kanalen/plekken:

Geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk eerst in je spambox, en mail anders naar:  info@vrouwfit.nl zodat wij je e-mail kunnen aanpassen in ons ledensysteem.

Als je nergens je antwoord hebt kunnen vinden kan je altijd nog hier terecht:

Hopelijk hebben wij hiermee voldoende informatie gegeven over de situatie op dit moment.