Fitness voor jonge ouderen bij Vrouwfit

De feestdagen liggen alweer een tijdje achter ons en Pasen staat voor de deur. Oftewel: het voorjaar. Tijd dus om de fleurige blouses, korte mouwen en zwierige rokken weer op te duiken. Én te zorgen dat je er zelf op je paasbest uitziet! Kom daarvoor naar Vrouwfit: de leukste fitnesslessen voor vrouwen op leeftijd of vrouwen die niet helemaal fit zijn. Nog niet…

Geen slecht figuur slaan

Sporten is belangrijk op iedere leeftijd, dat weet eigenlijk iedereen. Zowel lichamelijk als geestelijk bevordert het de gezondheid. Maar als je in je leven nauwelijks hebt gesport – of misschien zelfs helemaal niet – wordt de drempel steeds hoger om je aan te melden bij een sportclub. Wat als je het tempo niet kunt bijbenen? Of als je de lessen om een andere reden niet kunt volgen? Je wilt natuurlijk geen slecht figuur slaan.

Fatsoenlijk tempo

Gelukkig kun je dan terecht bij Vrouwfit in Leiden. Wij snappen zulke problemen maar al te goed en daarom bieden we begeleiding op maat. Daarin wordt op verantwoorde wijze – en op een fatsoenlijk tempo – gewerkt aan spierversterking, conditie en souplesse. Samen met andere vrouwen die gezellig en ongedwongen willen sporten.

Fitness voor ouderen: gezellig en ongedwongen

Onze sportschool is uitermate geschikt voor oudere vrouwen (vanaf vijftig jaar) die:

  • (Nog) niet helemaal fit zijn
  • De afgelopen jaren weinig hebben gesport
  • Nog nooit hebben gesport
  • Ziek zijn geweest
  • Rustig aan hun conditie willen werken
  • De andere lessen te zwaar vinden
  • Waarde hechten aan persoonlijke aandacht
  • Rustig en ongedwongen willen sporten

Overweegt u ook om weer te gaan sporten? Zet dan nu de eerste stap. Wij helpen met de rest.

BEKIJK HET LESROOSTER

Nieuwsgierig geworden naar Vrouwfit?

De lessen fitness voor ouderen komen niet uit de lucht vallen: Vrouwfit staat altijd al bekend als een sportschool waar een persoonlijke aanpak centraal staat. Gezellig en ongedwongen sporten onder begeleiding van enthousiaste instructrices, die iedereen bij naam kennen. Vrouwfit is een fijne omgeving om te werken aan gezondheid en vitaliteit. Lees verder over Vrouwfit.