Dit is verschillend per abonnement:

All inclusive 6 maanden abonnement:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 6 maanden vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het All inclusive – half jaar abonnement. Na een periode van 6 maanden kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand. 

All inclusive 1 jaar / Daluren 1 jaar / Student 1 jaar / Zorg & zekerheid 1 jaar abonnementen:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 12 maanden vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het 1 jaar abonnement. Na een periode van 12 maanden kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand.

All inclusive 2 jaar / Zorg & zekerheid 2 jaar abonnementen:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 24 maanden vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het 2 jaar abonnement. Na een periode van 24 maanden kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Senior abonnement:
Deze overeenkomst geldt voor minimaal 1 maand vanaf de eerste dag van de aankomende maand en wordt automatisch, stilzwijgend verlengd met de op dat moment geldende prijs van het Senior abonnement. Na een periode van 1 maand kan de overeenkomst worden opgezegd, hierbij geldt geen opzegtermijn.

10 – rittenkaart:
Deze overeenkomst geldt voor 10 keer komen sporten bij Vrouwfit. Vanaf de dag van betaling voor de rittenkaart is deze kaart 1 jaar geldig. Het is niet mogelijk deze kaart weer in te ruilen en het (resterende)geld terug te krijgen.