Helaas moeten we dicht i.v.m. de nieuwe maatregelen voor het corona virus. De maatregelen zijn nog meer aangescherpt op zondag 15 maart en aan deze maatregelen willen wij ons aan houden. Vrouwfit is verplicht haar deuren dicht te houden tot 6 april. Ook de hardloopcursus gaat dus niet door, en wordt verplaatst.

Hierdoor zijn er nogal wat vragen ontstaan. Hieronder staan waarschijnlijk alle antwoorden.

Is je vraag niet beantwoord? Mail je vraag dan naar info@vrouwfit.nl

Vraag & Antwoord

V: Is Vrouwfit open?
A: Nee, al onze clubs zijn gesloten vanaf zondag 15 maart 2020 om 14:00 uur tot 6 April 2020.

V: Hoe lang blijft Vrouwfit gesloten?
A: Vrouwfit zal haar leden via Instagram, Facebook, onze website en per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

V: Vrouwfit mag nog steeds niet open na 6 april?
A: Als vrouwfit alsnog niet open kan op 6 april vanwege corona maatregelen zullen wij over die extra gesloten dagen geen lidmaatschapsgeld meer incasseren en de lopende abonnementen bevriezen. Betaalachterstanden zullen we wel blijven factureren.

V: Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: Als Vrouwfit lid krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt. Wij bieden 2 tools aan om thuis nog te kunnen blijven trainen: fitsnacks en HOW. Deze tools zijn voor onze leden nu volledig gratis! Interesse in HOW mail naar aanvraag@vrouwfit.nl. Interesse in fitsnacks mail naar anouk@vrouwfit.nl

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de clubs?
A: Wij proberen onze leden nu genoeg te bieden met HOW en fitsnacks, zodat er thuis nog genoeg getraind kan worden. Moeten wij in de toekomst alsnog langer dicht moeten zullen we verder kijken naar een passende compensatie voor onze leden.

V: Wat moet ik nu met mijn tijd, nu ik niet kan sporten bij Vrouwfit?
A: Vrouwfit bied 2 tools aan om thuis nog te kunnen blijven trainen: fitsnacks en HOW. Deze tools zijn voor onze leden nu volledig gratis! Interesse in HOW mail naar aanvraag@vrouwfit.nl. Interesse in fitsnacks mail naar anouk@vrouwfit.nl. Verder kan je ons volgen op Instagram en Facebook waar wij gezonde recepten, korte thuis trainingsschema’s en tips zullen geven over thuis en buiten sporten. Probeer nu ivm het virus niet te dicht bij andere mensen te zijn en blijf vooral thuis als je griepverschijnselen vertoont. Maar verder is natuurlijk een heerlijke wandeling buiten in het park of op het strand altijd goed voor je gezondheid en conditie. Snelwandelen of hardlopen kan natuurlijk ook. 

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de clubs gesloten zijn?
A: Helaas kunnen wij de contributie over de maand maart en april niet compenseren. Mocht de overheid beslissen dat Vrouwfit langer gesloten moet blijven gaan wij uiteraard op zoek naar een passende oplossing voor al onze leden.

V: Kan Vrouwfit mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen.

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Mocht je alsnog willen opzeggen, kan je mailen naar info@vrouwfit.nl zolang wij nog gesloten zijn. Wij hanteren wel gewoon het 1 maand opzegtermijn.